Το μακιγιάζ της Olivia Palermo είναι ένα από τα πιο όμορφα και απλά που μπορεί να το κάνει η καθεμία από εμάς στο σπίτι της. Τα βήματα που ακολουθεί δεν είναι δύσκολα και το αποτέλεσμα είναι φυσικό και ωραίο. Πάντα το δέρμα της φαίνεται σαν να μην φοράει καθόλου foundation και προτιμά να δίνει έμφαση στα μάτια της.

Για να δημιουργήσετε το μακιγιάζ της μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Η βάση: Δημιουργήστε μία ανάλαφρη βάση και προτιμήστε ένα προϊόν που θα δώσει λάμψη στο δέρμα σας. Για να καλύψετε τυχόν κοκκινίλες χρησιμοποιήστε ένα concealer ή corrector.

Μάτια: Απλώστε μία nude σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και με μία λίγο πιο σκούρα καφέ σκιά τονίστε το κόκαλο του ματιού για να δώσετε βάθος στο μάτι. Με ένα μολύβι ή gel eyeliner περάστε μία λεπτή γραμμή στο πάνω βλέφαρο ακολουθώντας την γραμμή του ματιού. Στο τέλος της γραμμής μην κάνετε γωνία (flick). Με την ίδια καφέ σκούρα σκιά δώστε λίγη έμφαση και στην κάτω γραμμή του ματιού. Τέλος, αν επιθυμείτε εφαρμόστε ψεύτικες βλεφαρίδες για εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μάγουλα: Κάντε “κοψίματα” στα ζυγωματικά σας με ένα bronzer το οποίο δεν θα έχει glitter μέσα του. Ό,τι έχει μείνει πάνω στο πινέλο περάστε το σε όλο σας το πρόσωπο. Να θυμάστε ότι όσο πιο πολύ δουλεύετε το bronzer πάνω στο δέρμα σας τόσο πιο φυσικό θα είναι το “κόψιμο”.

Χείλη: Χρησιμοποιήστε ένα nude κραγιόν και από επάνω περάστε ένα lip gloss χωρίς glitter.

Τα προϊόντα:

Face: Burberry Luminous Fluid Foundation, Mii Miraculous Colour Corrector

Eyes: Bobbi Brown Concealer, Clinique Gel Eye Liner on black honey, Bobbi Brown Smokey Warm Eye Palette, Millie Mackintosh St Tropez false lashes

Cheeks: Benefit Hoola bronzer

Lips: YSL Rouge Volupte Perle Lipstick in Impetuous Beige, Aerin Lip gloss in morning light

Nails: Essie in Shearling Darling

Γεωργία Ανδρουλάκη