Είσαι νέα, Ελληνίδα και έχεις μεγαλώσει σε μια οικογένεια που ασχολείται με τα μαγιό από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου. Τι πιο φυσιολογικό λοιπόν να ασχοληθείς κι εσύ με το αντικείμενο, να θελήσεις να ανακατευτείς με τις δημιουργικές διαδικασίες αλλά και να εξελίξεις την ήδη υπάρχουσα κατάσταση;

G

Η Ναταλή Λεβή με την ομάδα της το κατάφεραν. Kαι όχι μόνο αποφάσισαν να βάλουν όλη τη νεανική τους τρέλα στην οικογενειακή επιχείρηση αλλά θέλησαν να μας προσφέρουν τα πιο όμορφα, κολακευτικά και μοδάτα ελληνικά μαγιο που μπορείς να φανταστείς!

Μαγιό που συμπαθούν τις καμπύλες μας, ισορροπούν το κοριτσίστικο με το σέξυ στοιχείο και ακολουθούν τη μόδα, αρκεί αυτή να ταιριάζει στον ελληνικό ήλιο! Λουλούδια, πουά, γεωμετρικά σχήματα , βολάν και κρόσσια παίζουν το ρόλο του πιο όμορφου κάδρου για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις..

w

w

w

Με γρανίτες και κοκτέιλ στο χέρι , μας φαντάζεται η Ναταλί, μακριά από τα προβλήματα και από την ρουτίνα, γι’ αυτό και φρόντισε οι τιμές των μαγιο να είναι προσιτές στις νεαρές ηλικίες, που χαίρονται ακόμα περισσότερο το ελληνικό καλοκαίρι!

Καθότι Ελληνίδα, ξέρει επίσης πως από την θάλασσα δεν φεύγεις αν δεν κλείσεις 4ωρο. Γι’αυτό δημιούργησε για όλα τα παραπάνω σχέδια, μονόχρωμα κομμάτια που μπορούν να εναλλάσονται με… τις ηλιοθεραπείες και τις βουτιές!

3

6

7

13

Σε λίγες μέρες θα είσαι στην παραλία που είχες screensaver στον υυπολογιστή όλον τον χειμώνα;

Εξοπλίσου με τον απόλυτο σύμμαχό σου: ένα ακαταμάχητο μαγιό!

Ανακαλύψτε όλα τα σχέδια  στην ιστοσελίδα, www.gkini-swim.com και πάρτε περισσότερες πληροφορίες στο

G!KINI SHOWROOM

Καραγεώργη Σερβίας 2 Σύνταγμα, 210 3312524