Δεν λέμε κάθε μέρα ότι κάποιο προϊόν μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Εάν όμως έχεις ανοιχτόχρωμα μαλλιά, τότε το νέο No. 4P της Olaplex θα κάνει ακριβώς αυτό.

Αν έχεις ήδη δοκιμάσει κάποιο προϊόν της εταιρείας, τότε δεν θα δυσκολευτείς να πιστέψεις στη δύναμη του νεότερου launch. Εάν πάλι όχι, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τη σειρά άμεσα. Και σε περίπτωση που έχεις ανοιχτόχρωμα μαλλιά, τότε το νέο No. 4P μωβ σαμπουάν της σειράς είναι μια εξαιρετική αφετηρία.

Ένα μωβ σαμπουάν είναι απαραίτητο για τη διατήρηση των ανοιχτόχρωμων μαλλιών. Δρα εξουδετερώνοντας τους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους, κρατώντας τη ζωντάνια και τον τόνο των ξανθών και γκρι μαλλιών. Όταν αυτή η δράση συνδυαστεί με την πατενταρισμένη τεχνολογία Bond Building της Olaplex, τότε μιλάμε για ένα μοναδικό μωβ σαμπουάν. Αυτό ακριβώς είναι το No. 4P.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OLAPLEX GREECE (@olaplex_greece)

Όχι μόνο εξουδετερώνει τους ανεπιθύμητους τόνους αλλά δυναμώνει και μαλακώνει την τρίχα. Έτσι, προσφέρει πιο φωτεινά και υγιή μαλλιά. Είναι κατάλληλο για φυσικά και βαμμένα μαλλιά αλλά και για μαλλιά με balayage. Δεν περιέχει ανεπιθύμητες ουσίες, είναι vegan και cruelty-free και είναι ήπιο ακόμα και για καθημερινή χρήση.

Το χρησιμοποιείς εφαρμόζοντας το σε όλο το μήκος των μαλλιών ενώ είναι βρεγμένα και αφήνοντας το για 1-3’. Για πιο έντονα αποτελέσματα μπορείς να το αφήσεις μέχρι 5 λεπτά και να το συνδυάσεις με το No. 4 Bond Maintenance Shampoo της εταιρείας.

Μετά το ξέβγαλμα συνέχισε με το No. 5 Bond Maintenance Conditioner για πλήρη περιποίηση. Συνιστάται να το χρησιμοποιείς 2-3 φορές την εβδομάδα, όμως μπορείς και συχνότερα εάν επιθυμείς.

Τα αποτελέσματα θα βελτιωθούν με κάθε χρήση, προσφέροντας 3 φορές πιο φωτεινό χρώμα σε σχέση με τα πιο γνωστά μωβ σαμπουάν της αγοράς!

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OLAPLEX GREECE (@olaplex_greece)

Δοκίμασε το τώρα για τέλειο χρώμα στα μαλλιά όλο το χειμώνα!

e-papageorgiou.gr/olaplex-no-4p-blonde-enhancer-toning-shampoo.html