Το ελληνικό brand SPARKLING WISHES κάνει αυτό που λέει και το όνομα του. Μετατρέπει την έμπνευση και τις ιδέες σε αστραφτερές ευχές. Και τώρα που το 2020 φεύγει ήρθε η ώρα να διαλέξεις το δικό σου μοναδικό κόσμημα για να σε συντροφεύει τη νέα χρόνια γεμίζοντάς σε χαρά και τύχη. Μπορεί το φυσικό κατάστημα να βρίσκεται στη Μύκονο αλλά μην ανησυχείς. Έχεις όλο το χρόνο να παραγγείλεις το δώρο της κολλητής σου, της μαμάς σου και το δικό σου.

Παρακάτω θα δεις όλα αυτά που πρέπει να ξέρεις για το ελληνικό brand SPARKLING WISHES

Το SPARKLING WISHES δημιουργήθηκε από δύο αδερφές, την Ειρήνη και την Βενετία.

Παρόλο που οι σπουδές τους ήταν σε άλλο αντικείμενο τόλμησαν να κάνουν κάτι που αγαπάνε! Ονειρεύτηκαν τα SPARKLING WISHES. Κοσμήματα που μπορείς να φοράς κάθε μέρα και να σου υπενθυμίζουν κάτι θετικό!

Ξεκίνησαν να πουλάνε τα κοσμήματα τους στο Μοναστηράκι και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που τις έκανε να καταφέρουν να ανοίξουν το δικό τους μαγαζί στη Μύκονο.

Δουλεύουν με πολλή αγάπη και πάντα με χαμόγελο και όλη τους τη θετική ενέργεια προσπαθούν να την μεταφέρουν μέσα από τα κοσμήματα τους.

Λίγα λόγια για τα κοσμήματα..

  • Ασημένια χειροποίητα κοσμήματα που κατασκευάζονται στην Ελλάδα.
  • Κοσμήματα που μεταφέρουν μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας.
  • Έμπνευση τους είναι οτιδήποτε τις κάνει να χαμογελάνε.
  • Κοσμήματα που μας υπενθυμίζουν κάτι σημαντικό.

Ακολούθησε το SPARKLING WISHES στο Instagram και στο Facebook για να είσαι πάντα ενήμερη για τα νέα ονειρεμένα κοσμήματα της Ειρήνης και της Βενετίας.