Για τo Blackblom έχουμε ξαναμιλήσει, αλλά μια φορά δεν είναι αρκετή για ένα brand που συνεχίζει να μας εκπλήσσει.

Το 2003 “γεννήθηκε” η ιδέα για τη δημιουργία της εταιρείας Blackblom και το 2017 το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Μια βόλτα στο διαδικτυακό αλλά και στο φυσικό τους κατάστημα, αρκεί για να τους γνωρίσεις καλύτερα. Η αγάπη τους για τη δεκαετία του ’90 και τη streetwear ένδυση τους ώθησε στο να δημιουργήσουν μια εταιρεία, που θα μπορεί μέσα από τα ρούχα της να δώσει στο κοινό της κάτι ξεχωριστό.

Τα ρούχα αποκαλύπτουν στοιχεία της προσωπικότητας μας, για αυτό και στόχος της εταιρείας Blackblom είναι να δημιουργεί μοναδικά κομμάτια, που θα κάνουν όσους τα φορούν να αισθάνονται ο εαυτός τους. Προσπαθούν συνεχώς να γίνονται καλύτεροι και να εξελίσσονται με βάση τις ανάγκες της εποχής. Δεσμεύονται ωστόσο πως δεν θα χάσουν ποτέ την “ταυτότητα” τους!

Αυτή τη φορά η ευχάριστη έκπληξη ήρθε μέσα από τη νέα Tie Dye συλλογή που κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες και προς ικανοποίηση όλων μας θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται μέχρι και το καλοκαίρι.

Ooh tie dye my love

Σε αυτήν τη νέα συλλογή μπορείς να βρεις από unisex hoodies με κουκούλα και t-Shirts έως κάλτσες και πανέμορφα pouch bags, αλλά και νεσεσέρ σε απίστευτους χρωματισμούς.

Ρίξε μια ματιά στην ολοκαίνουργια Tie Dye Collection της Blackblom και ετοιμάσου να “κολλήσεις” μαζί της.

Blackblom – Σπύρου Λούη 1, Θεσσαλονίκη | FacebookInstagram