Η ανάγκη της επιδερμίδας μας για αντηλιακό καθημερινά είναι γνωστή. Επίσης, όσο μεγαλώνει η μέρα και ανεβαίνει η θερμοκρασία, καθώς μπαίνουμε στο καλοκαίρι, η ανάγκη αυτή γίνεται όλο και εντονότερη. Συχνά όμως, η αναζήτηση του τέλειου αντηλιακού είναι πιο δύσκολο απ’ ότι περιμέναμε.

Παράλληλα, οι περισσότερες από εμάς παρατηρούν αυξημένο ερεθισμό στην επιδερμίδα τους λόγω της καθημερινής χρήσης μάσκας. Και ο ερεθισμός αυτός εντείνεται όσο αυξάνεται η θερμοκρασία και ιδρώνουμε πιο εύκολα. Μπορεί να θυμάσαι ότι έχουμε αναφερθεί ξανά στη σημασία του να επιλέγεις πολυχρηστικά προϊόντα μειώνοντας το σύνολο προϊόντων που χρησιμοποιείς. Κ’ έτσι, γεννιέται το ερώτημα: πώς μπορούμε να βρούμε ένα προϊόν που να τα συνδυάζει όλα; Να παρέχει αντηλιακή προστασία, με ή χωρίς χρώμα, ενώ ενισχύει την υγεία του δέρματος χωρίς να το ερεθίζει;

Κάναμε λοιπόν την έρευνά μας και βρήκαμε τη λύση! Και ήρθε η ώρα να σου συστήσουμε το νέο φυσικό αντηλιακό της Wholly Skincare, Sunny Side All Natural.

Ο λόγος για τον οποίο στραφήκαμε στην Wholly Skincare έγκειται στην φιλοσοφία της. Είναι μια ελληνική εταιρεία αφιερωμένη στο clean beauty. Έχοντας ιδρυθεί από μια χημικό με χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία, η Wholly Skincare παράγει φυσικά προϊόντα που θρέφουν το δέρμα χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς. Οι βασικές αρχές της εταιρείας είναι η επιλογή αγνών συστατικών, η cruelty free παραγωγή, οι ασφαλείς φόρμουλες και προϊόντα που παράγονται σε πιστοποιημένο εργαστήριο και συσκευάζονται σε οικολογικές, ασφαλείς και πολυχρηστικές συσκευασίες.

Το καινούργιο αντηλιακό της εταιρείας, Sunny Side All Natural, είναι μια έμπρακτη απόδειξη της φιλοσοφίας της.

Ένα προϊόν 100% φυσικό και ενισχυμένο με βιολογικό λάδι καρότου. Το συγκεκριμένο έλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες A, C και D και προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση. Ο δείκτης προστασίας SPF 30 οφείλεται στο φυσικό φίλτρο Zinc Oxide, το οποίο προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB. Παράλληλα, το συστατικό είναι non-nano, το οποίο σημαίνει ότι τα μόρια του δεν απορροφώνται από την επιδερμίδα. Το συγκεκριμένο αντηλιακό κυκλοφορεί με και χωρίς χρώμα, καλύπτοντας κάθε προτίμηση. Η εκδοχή χωρίς χρώμα δεν αφήνει λευκά σημάδια, ενώ η κρέμα με χρώμα προσφέρει φυσική κάλυψη που διαρκεί όλη μέρα. Και οι δύο εκδοχές δεν αφήνουν λιπαρότητα στο δέρμα και απλώνονται εύκολα, αφήνοντας μια ευχάριστη, ελαφριά αίσθηση. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της εταιρείας, και οι δύο εκδοχές είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικά για ευαίσθητες επιδερμίδες. Τέλος, και τα δύο προϊόντα είναι vegan friendly, cruelty free και περιέχονται σε zero waste συσκευασία.

Στοχεύοντας στην ευγενική περιποίηση του δέρματος για αληθινά αποτελέσματα, η εταιρεία προσφέρει μια γκάμα προϊόντων για μια πλήρη ρουτίνα περιποίησης. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται έχουν μηδενική τοξικότητα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, είναι αποκλειστικά φυτικής ή/και βιολογικής προέλευσης, με χαμηλό οικολογικό αποτύπωμα. Παράλληλα, δεν περιέχουν συνθετικά αρώματα, επιθετικά χημικά, parabens και σιλικόνες ενώ είναι αξιολογημένα ως προς την ασφάλειά τους και κοινοποιημένα στην Ευρωπαϊκή Πύλη. Όλα τα προϊόντα προσφέρονται σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες, χωρίς φθαλικές ενώσεις και, όπου δύναται, επαναχρησιμοποιούμενες.

Το νέο φυσικό αντηλιακό Sunny Side All Natural όχι μόνο αποδεικνύει τα παραπάνω αλλά κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται. Πολύ γρήγορα έγινε το αγαπημένο μας αντηλιακό για το καλοκαίρι και γ’ αυτό το προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Επίσης έχει την πιο cool συσκευασία, κάνοντας το ιδανικό στην καλοκαιρινή σου τσάντα!