Το Same Old New, αν και ακόμα δεν έχει κλείσει έναν χρόνο ζωής, είναι ένα ελληνικό brand που έχει καταφέρει να μας κλέψει την καρδιά. Μέσα σε μόλις ένα drop έχει καταφέρει να σχεδιάσει ρούχα τα οποία συνδυάζουν άψογα την κομψότητα με τον ρομαντισμό.

Δημιουργημένο από τρεις ανθρώπους, λάτρεις της μόδας και με επικεφαλής την creative director Ιωάννα Κανέλλη, όλο το concept του brand βασίζεται στο να αγκαλιάζει το παλιό δημιουργώντας κάτι νέο, μέσα από τις ιστορίες του σήμερα.

Εμπνευσμένο από προηγούμενες δεκαετίες, την ελληνική μας κληρονομιά, οποιαδήποτε μορφή Τέχνης αλλά και την ίδια τη ζωή, το brand είναι μια ωδή στην ισορροπία μεταξύ θηλυκότητας και σύγχρονης μόδας.

Είναι θα λέγαμε ένα αέναο κυνήγι των τάσεων του παρελθόντος που ανήκουν στο μέλλον.

Με απόλυτο σεβασμό στο αβίαστο στυλ, στόχος του Same Old New είναι να δημιουργήσει την τέλεια ισορροπία μεταξύ φαινομενικά αντίθετων συνδυασμών, με statement outfits που μπορούν να φορεθούν από τo πρωί μέχρι το βράδυ, όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από την περίσταση.

sameoldnew.gr

Μέσα από τα όμορφα και ιδιαίτερα ρούχα του, υπόσχεται να μας μυήσει σε μια πιο ρετρό αισθητική και να μας ταξιδέψει στο παρελθόν, στο μέλλον, αλλά και σε έναν πιο απλό και ίσως ιδανικό τρόπο ζωής.

Στο Same Old New θα ανακαλύψεις ρούχα όχι μόνο ποιοτικά αλλά και διαχρονικά που αξίζουν μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Κομμάτια σε μίνιμαλ γραμμές που αναδεικνύουν οποιαδήποτε σιλουέτα και σε κάνουν να αισθάνεσαι γοητευτική και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Όλη η φιλοσοφία του brand στηρίζεται στο ότι δεν υπάρχει πλέον παρθενογένεση στην μόδα. Υπάρχει όμως πάντα ένας πολύ ωραίος και δημιουργικός τρόπος να κάνεις re-create timeless pieces.

Αυτό που σίγουρα θα πετύχεις φορώντας οποιοδήποτε από τα κομμάτια του Same Old New είναι μια δροσερή και μοντέρνα αλλά θηλυκή εμφάνιση με νοσταλγικές πινελιές.

Το Same Old New είναι “αδελφάκι” της εταιρείας Two in a Castle που είναι παιδικό brand με άψογη αισθητική. Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε αφού όλες οι μαμάδες ζητούσαν ρούχα και για αυτές!

sameoldnew.gr

Ρομαντικό και νοσταλγικό, το Same Old New δημιουργήθηκε για να εντοπίσει και έπειτα να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς, και τις δικές σου!

Same Old New | Instagram