Επειδή μερικές φορές είναι σίγουρο πως ο χρόνος θα σε πιέζει, για να προλάβεις το επόμενο μάθημα θα πρέπει η τσάντα του γυμναστηρίου να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη. Και, φυσικά, να χωράει τα πάντα. Ένα σύγχρονο κορίτσι ξέρει πως είναι εξίσου σημαντικό το να πάει στο γυμναστήριο με το να έχει μαζί της όλα τα απαραίτητα. Εσύ έχεις στην τσάντα σου όλα αυτά που χρειάζεσαι;

1. Η τσάντα

Δε θα μπορούσαμε να μην αρχίσουμε αυτό το άρθρο με τη σωστή τσάντα. Θα πρέπει να είναι όσο μεγάλη χρειάζεται για να χωράει με άνεση όλα αυτά που θέλεις μαζί σου αλλά ταυτόχρονα να μη σε ζορίζει με το μέγεθός της.

www.bodytalk.com
www.bodytalk.com

2. Το αποσμητικό

Εφόσον περνάς αρκετό χρόνο στο γυμναστήριο καλό θα ήταν να έχεις μαζί σου το αποσμητικό σου. Επέλεξε ένα μη-αντιιδρωτικό καθώς έρευνες έχουν δείξει πως τα αντιιδρωτικά αυξάνουν τις πιθανότητες για καρκίνο του μαστού.

Δες ακόμη: 5 λάθη που κάνουμε την πρώτη μέρα στο γυμναστήριο

3. Τα παπούτσια

Ίσως το πιο σημαντικό αξεσουάρ στο γυμναστήριο να είναι τα παπούτσια. Το σωστό ζευγάρι θα σε κάνει να απολαύσεις πολύ πιο ευχάριστα την ώρα της γυμναστικής σου. Αν επιπλέον θέλεις τα αθλητικά σου να ταιριάζουν με περισσότερα σύνολα τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα μονόχρωμο ζευγάρι.

store.nike.com
store.nike.com

4. Το νερό

Εδώ υπάρχουν δύο σχολές. Η μια λέει πως πρέπει να έχουμε μαζί μας ένα πλαστικό μπουκάλι μιας χρήσης και η άλλη πως πρέπει να έχουμε το προσωπικό μας “παγουρίνο”. Διάλεξε σε ποια κατηγορία ανήκεις και φρόντισε το νερό να μη λείπει ποτέ από την τσάντα σου. Όταν γυμναζόμαστε ο οργανισμός χρειάζεται εντατική ενυδάτωση.

Όλα όσα πρέπει να υπάρχουν στην τσάντα του γυμναστηρίου σου
twitter.com

5. Τα μαντηλάκια

Έχεις παρατηρήσει ότι πολλές φορές μετά το γυμναστήριο δεν κάνεις απευθείας μπάνιο; Για εκείνες τις περιπτώσεις οφείλεις να κουβαλάς μαζί σου τα υγρά σου μαντηλάκια. Έτσι θα καταφέρεις με μια μόνο κίνηση να απομακρύνεις από το πρόσωπό σου όλο τον ιδρώτα και τις τοξίνες που απέβαλες με τη γυμναστική.

www.sephora.gr
www.sephora.gr