Αν η ζωή σου είναι συνυφασμένη με την αγάπη για το περιβάλλον και τη φροντίδα του, αυτά τα insta-accounts θα σε αποζημιώσουν. Ειδικά, αν ακολουθείς-ή θέλεις να ακολουθήσεις-έναν υγιεινό και κυρίως «πράσινο» τρόπο διατροφής. Αντιπροσωπεύουν μια φιλοσοφία πιο κοντά στη φύση και σε εμπνέουν να πειραματιστείς με τα τέλεια vegan πιάτα που προτείνουν.

Two Raw Sisters

 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Margo + Rosa Flanagan (@tworawsisters) στις

Οι αδερφές Rosa και Margo έχουν έδρα το Christchurch. Αποστολή τους να αλλάξουν την αντίληψη για τις φυτικές τροφές. Και τα καταφέρνουν καλά μέσα από τα εργαστήρια, τις συνομιλίες, το catering και τα e-books τους. Οι Two Raw Sisters είναι εδώ, για να αποδείξουν ότι η vegan διατροφή δεν χρειάζεται να είναι βαρετή, δαπανηρή ή δύσκολη.

Spouted Kitchen

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Forte (@sproutedkitchen) στις

Η Sara Forte που βρίσκεται πίσω από αυτόν το λογαριασμό, θα σου παρουσιάσει τρόφιμα μη επεξεργασμένα και χωρίς συντηρητικά. Θα ενθουσιαστείς με τις ιδέες για τα γλυκά και από τα γεμάτα χρώματα πιάτα της.

The Curious Avocado

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ella | Vegan Ⓥ (@thecuriousavocado) στις

Η 17χρονη Ella, a.k.a The Curious Avocado, έχει ένα από τα πιο πολύχρωμα insta’ feeds που έχεις ποτέ δει. Γεμάτο με τις δικές της απίστευτες φυτικές δημιουργίες. Η Ella χρησιμοποιεί πρωτότυπες συνταγές, για να εμπνεύσει τους άλλους να πειραματιστούν με το φαγητό τους. Και επειδή φαίνονται τόσο καλές, δεν θα χρειαστεί να σε πείσει πολύ.

Georgie Moore

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgie Moore (@georgiana.banana) στις

Η Georgie Moore είναι μια ακόμα vegan foodie με έδρα το Christchurch. Ετοιμάζει θρεπτικά bowls γεμάτα με όλα τα καλά της φύσης. Αρκετά, για να σε κάνουν να λαχταράς τις φυτικές λιχουδιές της. Για να μη μιλήσουμε για τα γλυκά της! Vegan μπισκότα brownie, κανείς;

Mamta Govind

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @mamtagovind στις

Θα ενθουσιαστείς με τη Mamta Govind και τον τρόπο που μαγειρεύει. Σου δείχνει ότι τα φυτικά τρόφιμα δεν σε περιορίζουν – μπορείς να δοκιμάσεις ό, τι φαντάζεσαι. Τούρτες, ντόνατς, cupcakes … είναι όλα vegan και όλα απίστευτα!

The Nourishing Baker

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nourishing Baker | Vegan (@thenourishingbaker) στις

Ο λογαριασμός αυτός ανήκει στη Sharna McElligott. Παίρνεις την καθημερινή σου δόση φαγητού απλά κάνοντας scrolling. Και σιγά σιγά θα σε πείσει να σχεδιάσεις το επόμενο ταξίδι σου στο Bay of Plenty.

Livegreenhealthy

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Healthy Recipe Inspiration! (@livegreenhealthy) στις

Περιλαμβάνει vegan συνταγές που είναι νόστιμες και αποτοξινωτικές. Οι φωτογραφίες σίγουρα θα σου ανοίξουν την όρεξη για μαγειρική!