Οι τσάντες που όλοι χρησιμοποιούμε και ποτέ δε μιλάμε γι’ αυτές

Στοιχηματίζουμε ότι την έχεις ήδη μαντέψει!

Απευθυνόμαστε κυρίως σε εσένα που είσαι όλη μέρα στο δρόμο και χρειάζεσαι μια τσάντα που να χωράει στην κυριολεξία τα πάντα. Μια τέτοια τσάντα δε θα μπορούσε να είναι άλλη από ένα backpack. Θυμάσαι τη σχολική τσάντα που φορούσες στο λύκειο; Ε, λοιπόν γι' αυτή μιλάμε.

Μπορεί ήδη να τη χρησιμοποιείς για να μεταφέρεις το laptop στη δουλειά ή για όταν αποφασίζεις να επισκεφτείς το γυμναστήριο. Καιρός να τη χρησιμοποιήσεις και για τη βόλτα στο κέντρο της πόλης ή ακόμα και την έξοδο σου το βράδυ.

Τα κορίτσια του street style τη λατρεύουν για τη χωρικότητα της, αλλά και την άνεση που τους χαρίζει όταν χρειάζεται να μετακινούνται από εδώ και από εκεί. Την αγαπούν όμως και γνωστοί σχεδιαστές όπως ο Karl Lagerfeld, αφού η τσάντα που σχεδίασε για τον οίκο Chanel έγινε trend παγκοσμίως.

Εκτός από το σχολικό backpack, μια ακόμη βολική τσάντα για την οποία δε μιλάει κανείς είναι η πάνινη, canvas tote bag, όπως αποκαλείται. Ξέρεις, εκείνη που χρησιμοποιούσες για να μεταφέρεις τα βιβλία στη σχολή.

Σε φωτογραφίες street style έχουμε δει και τις δύο τσάντες να κρατιούνται τόσο από μοντέλα όσο και από celebrities. 2c415fccee0c7b6f0aa41b7dd897210a-city-life-canvas-bags-custom

 
Photo: @thecoveteur

Photo: @thecoveteur

ob_9c0183_hw7i2-custom  
Photo: AKM-GSI xposure

Photo: AKM-GSI xposure

 
Photo: @hellofashblog

Photo: @hellofashblog

531b6a37b14d2936fff44896c5e08d89-vanessa-jackman-black-skinnies-custom  
Photo: tokyofashion.com

Photo: tokyofashion.com

Featured Photo: Vogue
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.