Μετά το τέλος της Fleabag, τίποτα άλλο δεν πόνεσε το αντίστοιχο κοινό τόσο όσο η ανακοίνωση πως η 5η σεζόν του Insecure θα είναι και η τελευταία του. Τα dramedies με γυναίκες πρωταγωνίστριες έχουν την τιμητική τους τα τελευταία χρόνια και κανείς δεν απορεί γι’αυτό. Έχουν περάσει τα χρόνια που οι γυναίκες στη μικρή οθόνη είχαν όσα οι “υπόλοιπες κοινές θνητές” δε μπορούσαν να αποκτήσουν. Τώρα οι πρωταγωνίστριες αυτές εμπνέονται από τις ζωές όλων μας και διακωμωδούν καταστάσεις, όταν εμείς ξεχνάμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο.

Παρακάτω θα βρεις μερικές σειρές που θα γεμίσουν το κενό μέχρι τη 5ο σεζόν του Insecure ή και μετά το οριστικό τέλος του. Εσύ επιλέγεις.

Twenties

Μία παρέα γυναικών κάνει όλες αυτές τις συζητήσεις που σου έλειψε να κάνεις με τις φίλες σου μέσα στην καραντίνα. Οι δύο μάλιστα ανησυχούν για τη JoJo που φαίνεται να κάνει τη μία κακή επιλογή μετά την άλλη. Τη διώχνουν από το σπίτι της, μπλέκει με γυναίκες που τελικά δεν ενδιαφέρονται γι’αυτή και ονειρεύεται μία καριέρα για την οποία δεν κάνει τίποτα.

Search Party

Ακόμη μία μαύρη κωμωδία που μπλέκει στην ιστορία της στοιχεία θρίλερ και ίντριγκας. Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η τρίτη σεζόν της σειράς. Πρόκειται για μία παρέα εικοσάρηδων που άθελά τους εμπλέκονται άμεσα με μία εξαφάνιση ή ένα θάνατο σε κάθε κύκλο, ενώ παράληλα έχουν να διαχειριστούν και την καθημερινότητα.

Shrill

Μία από τις πιο body-positive σειρές που κυκλοφόρησαν τελευταία. H πρωταγωνίστρια, Annie, παλεύει με την καριέρα, τις σχέσεις, τα κιλά της και την αβεβαιότητα για το μέλλον. Όλα αυτά μέχρι να μάθει να αγαπά τον εαυτό της ακριβώς όπως είναι.

P-Valley

To P-Valley έκανε πρεμιέρα το 2020 και περιέχει τα πάντα. Ίντριγκες, σχέσεις που πήγαν λάθος, μεγάλες ποσότητες δράματος και υπέροχη αισθητική. Όλα με φόντο ένα strip club σε μία φανταστική πόλη στο Δέλτα του Μισισιπή.

Atlanta

Κι αν θέλεις να δεις και την πλευρά των ανδρών και το πώς αυτοί διαχειρίζονται τη δεκαετία των 20 και των 30, το Atlanta θα σε διαφωτίσει. Προφανώς, ούτε αυτοί τα έχουν όλα λυμένα. Σε αυτή ακριβώς την ιδέα βασίζεται και η δημιουργία του Donald Glover που έχει βραβευθεί ήδη αρκετές φορές.

featured image: deadline.com