Καθένας και κάθε μια από εμάς όταν είναι να μπει σε μια σχέση κάθεται, το σκέφτεται και πράττει αναλόγως. Συνειδητά πάντα. Εκτός αν είσαι η εξαίρεση του κανόνα που απλώς δεν σκέφτεσαι γενικά, και ζεις την στιγμή στο απόλυτο. Εντάξει, δικαίωμά σου. Όμως, οι περισσότεροι κάθε φορά που είναι έτοιμοι να κάνουν το βήμα του “είμαστε σε σχέση, σε βλέπω σοβαρά” πρέπει να το σκεφτούν λιγάκι παραπάνω. Αυτές οι σκέψεις είναι της κολάσεως φυσικά, και θα δεις γιατί παρακάτω. Αυτό που θα έπρεπε να ξέρεις όμως, είναι το ότι τους μεγαλύτερους σου έρωτες, δεν κάθισες να τους σκεφτείς. Μπήκες αμέσως.

tumblr_m3k1w9hxcC1qc2qk9o1_500

1. Λες να βγάλει περιέργειες που δεν συμμαζεύονται; Δεν θα γίνω γραφική και δεν θα μιλήσω για καπάκια τουαλέτας. Θα μιλήσω για μπλούζες που φοράνε και δύο και τρεις φορές, θα μιλήσω και για τον νόμο των τριών δευτερολέπτων που του πέφτει το φαΐ και το θεωρεί τόσο καθαρό ώστε να το ξαναφάει και θα μιλήσω και για την λόξα του να θέλει να του μιλάς σε πολύ προσωπικές στιγμές που πρέπει να είναι μόνος του (δεν θα το πω γιατί είμαι κυρία). Ξεκάθαρα. Όλοι είμαστε περίεργοι και κανείς δεν δείχνει τις περιέργειές του στα πρώτα ραντεβού, ή τουλάχιστον μέχρι να είναι σίγουροι όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτήν την σχέση, πως ίσως όταν θα αρχίσουν να βγαίνουν τα άπλυτα τους στην φόρα, θα υπάρχει πολλή αγάπη για να χωρίσουν. (Κανείς ποτέ δεν άφησε την αγάπη να μπει ανάμεσα σε αυτόν και την περιέργειά του)

2. Πως λες να τσακώνεται; Θα μου ζητάει συγνώμη πάντα; Θα μου κρατάει μούτρα μέχρι να λυγίσω; Θα μιλάει ή θα σηκώνεται να φεύγει; Κοίταξε να δεις, το θέμα εδώ είναι πολύ λεπτό. Για όλους μας. Το αγόρι σου πρέπει να κάνει πίσω, να ζητάει συγνώμη και να σου δίνει όλα τα δίκια του κόσμου. Όταν τα έχεις, φυσικά. Που αυτό είναι πάντα. Παρ’ όλα αυτά, δεν πρέπει να ζητάει και πάρα πολλά συγνώμη γιατί, τι σκατά; Άποψη δεν έχει; Κοινώς, συμπεραίνουμε, για ακόμη μια φορά, πως άκρη δεν θα βγάλει το αγόρι. Καλύτερα να το αφήσουμε.

3. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ; Τι εννοείς, τι είναι; Είναι μια πολύ καλή κυρία, μέσα στο χαμόγελο. Όταν είσαι μπροστά. Όταν δεν είσαι είναι μια πολύ καλή κυρία που δεν θέλει να χάσει το μονάκριβό της αγόρι. Κοινώς, μπορεί να γίνει ο σατανάς ο ίδιος. Μπορεί να σου κάνει την ζωή κόλαση και να σε ματιάζει σε κάθε κυριακάτικο τραπέζι με τους γονείς του. Βέβαια, μπορεί και να είναι σχετικά νορμάλ. Δηλαδή, να της κάνει χαμό το παιδί της κάθε φορά πριν επέμβει. Έτσι, στρώνουν οι μανάδες. (Ένα facepalm για την τελευταία πρόταση)

4. Και αν τώρα είναι κουβαρντάς αλλά μετά σφίξει; Μα αγαπημένη μου, όλοι σε μια σχέση μπαίνουν με εκατό. Δεν θα έχουν βενζίνη για πάντα όμως. Κοινώς, ναι το αγόρι έχει μάθει από το σπίτι του ότι τις κοπέλες τις κερνάμε πάντοτε. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα κατακρίνουμε τα παιδιά τα οποία είναι σε μια σχέση, δουλεύουν για έναν και πληρώνουν για δύο. Δεχόμαστε λοιπόν, να κερνάμε και εμείς που και που. Αλλά να μην επαναπαυτούμε. Και προς Θεού, ΟΧΙ ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ. (Αποχωρώ με ήρεμο βήμα)

5. Φιλοδοξίες, αγάπη μου. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να βρίσκεται το ζευγάρι στην ίδια σελίδα. Δηλαδή, να έχουν και οι δύο φιλοδοξίες και όνειρα. Ή να μην έχει κανείς τους. Δεν μπορεί να λειτουργήσει μια σοβαρή σχέση με το να παλεύει ο ένας για να πραγματοποιήσει τα όνειρα του και να σέρνει τον άλλον από πίσω. Δεν λειτουργεί, όσο και να χτυπιέσαι.

6.Τελικά το σεξ, θα αλλάξει; Θα αλλάξει σίγουρα. Είτε προς το καλό είτε προς το κακό. Αλλά ότι θα αλλάξει, θα αλλάξει. Άλλοι ανοίγονται και αρχίζουν να δοκιμάζουν διάφορα. Μπράβο στα αγόρια και στην ομαδική δουλειά για την ευχαρίστηση και των δύο μέσα σε αυτήν την σχέση. Άλλοι όμως βαριούνται και αφήνονται στην ρουτίνα και σε μια καθημερινότητα που κατασπαράζει την σχέση και το εμείς. Φυσικά δεν φταίει μόνο το αγόρι σου. Μάθε και εσύ να μιλάς. (Να Λόλα ένα μήλο, γλυκούλα)