Είναι τεράστιες κινηματογραφικές επιτυχίες, κάποιες από αυτές τις έχουμε δει δεκάδες φορές και ξέρουμε απ’έξω το σενάριο. Όμως πάντα υπάρχει και η δεύτερη ανάγνωση μιας υπόθεσης. Τι γίνεται όταν ο κακός της υπόθεσης δεν είναι αυτός που πιστεύεις με τη πρώτη ματιά; Aυτός που θέλουν όλοι να μας πείσουν;

Εμείς είμαστε εδώ για να σου δείξουμε οτι πολλές φορές ο λύκος μεταμφιέζεται σε αθώο προβατάκι και μας κοροϊδεύει όλους.

  • Sex and the city – Carrie

Σου λέει ο άλλος πάνω από τη κατσαρόλα μια καθημερινή βράδυ “άντε ας παντρευτούμε”. Αποφασίζετε να πάτε στο δημαρχείο με 10-15 καλούς φίλους και να τελειώνετε. Και ξαφνικά, λίγες μέρες πριν του ανακοινώνεις πως ο γάμος σας θα είναι το κοσμικό γεγονός της χρονιάς και έχεις καλέσει μέχρι και τη συμμαθήτρια σου από το νήπιο να σε δει νυφούλα να σκάσει. Το δικαιολογώ κάπως μετά το όπου φύγει φύγει του Mr Big.

carrie

Διάβασε ακόμα Κι αν τελικα δεν ηταν ο Mr. Big μαλακας αλλα η Carrie;

  • Jurassic Park – John Hammond

Θέλω να θυμηθούμε όλοι πως ο φαινομενικά γλυκός φιλάνθρωπος γεράκος αποφάσισε να επενδύσει τη περιουσία του σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας με κλωνοποιημένους δεινοσαύρους. Το καημένο το ζωντανό που θέλει να σε φάει φταίει μετά;

hammond

  • Titanic – Rose

Εντάξει, ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά τώρα. ΥΠΗΡΧΕ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΣΤΗ ΣΧΕΔΙΑ! Η κοπέλα βολεύτηκε άνετα για να γλιτώσει το πνιγμό και άφησε το αγόρι να θαλασσοπνίγεται. Ολόκληρο πορτρέτο σου έκανε κυρία μου. Αυτό είναι το ευχαριστώ;

rose

  • La La Land – Keith

John Legend ξέρεις πόσο σε αγαπάμε. Αν όμως δεν έβαζες εσύ το χεράκι σου ο Sebastian δεν θα ακολουθούσε ποτέ αυτή τη καριέρα, ούτε θα έχανε τη πρεμιέρα της Mia και το χρυσό ζευγάρι δεν θα χώριζε ποτέ. Κακό παιδί.

keith

  • Twilight – Bella

Υπάρχουν πολλά ανόητα πράγματα που κάνεις όταν είσαι νέα. Μπλέκεις με τον καθηγητή σου, βάφεις τα μαλλιά σου μαύρα, πας και ερωτεύεσαι υδροχόο, όμως ΔΕΝ κάνεις σχέση με βαμπίρ. Και η ανωμαλία έχει τα όρια της Bella μου.

bella

  • Μ – James Bond

Η M θα έπρεπε να είναι υποστηρικτική, και καθοδηγητική. Αντιθέτως στις τελευταίες ταινίες έδωσε εντολή να πυροβολήσουν τον αγαπημένο μας πράκτορα, τον ανάγκασε να αναλάβει νέα υπόθεση ενώ είχε αποτύχει στα ψυχολογικά τεστ και τον έστειλε να τιθασεύσει τον παρανοϊκό Χαβιέ Μπαρδέμ στην άλλη άκρη της γης. Τα καλύτερα παιδιά πήρε στο λαιμό της.

skyfall

  • Bilbo Baggins – The Hobbit series

Απευθύνομαι σε εσένα φίλε αναγνώστη που έχεις καταναλώσει περίπου 47 ώρες από τη ζωή σου στο Lord of the rings και τις ταινίες του. Ε ξέρεις ποιός φταίει για όλα. Ο Bilbo. Ο πρώτος που είχε τη φο-βε-ρή ιδέα να κλέψει το δαχτυλίδι από το Gollum. Για χάρη του άλλαξε η μοίρα της Μέσης Γης. Και δεν του φαινόταν.

bilbo

  • Dr Ryan Stone –  Gravity

Η Dr είχε τρελό γούρι από την αρχή του πράγματος, όταν έμεινε εγκλωβισμένη στο διάστημα. Από εκεί και μετά ξεκινάει ένα σερί ανόητων αποφάσεων που βάζουν σε κίνδυνο όλους τους υπόλοιπους χαρακτήρες της ταινίας και τελικά σκοτώνουν τον Τζορτζ τον Κλούνεϊ. ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΤΟΝ ΚΛΟΥΝΕΪ. Τα λεφτά μας πίσω.

gravity