Έφτασε η εποχή της μπότας και συγκεκριμένα των Ankle Boots. Εμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε τις πιο υπέροχες και πιο περιζήτητες Ankles Boots της σαιζόν μέχρι τώρα. Και αυτές δεν είναι άλλες από τις Μ. Gemi – «The Calzino», οι οποίες εξαντλήθηκαν μόλις σε δυο μέρες.

calzino_pdp2

Σύμφωνα με τον ιταλικό οίκο, Μ. Gemi, κάθε Δευτέρα βγαίνουν στην αγορά νέα, φανταστικά σχέδια παπουτσιών. Την προηγούμενη Δευτέρα, λοιπόν, είχαμε την χαρά να συναντήσουμε αυτό το όμορφο ζευγάρι, βελούδινων Ankle Boots που μας ξετρέλανε. Και όπως φαίνεται, όχι μόνο εμάς, αφού είναι κατασκευασμένες από θρυμματισμένο βελούδο και χαρακτηρίζονται, μαζί με άλλες δυο, τα top trends της χρονιάς!

v_09187 v_09186 v_09185

Οι Calzino ξεπούλησαν πολύ γρήγορα και έτσι το εμπορικό τμήμα οδηγήθηκε στην αναπαραγωγή τους “γνωρίζοντας ότι οι πελάτες θα ανταποκριθούν πιθανώς καλά σε αυτό το εξίσου τολμηρό ύφος” όπως δήλωσαν. Οι Calzino συνεχίζουν να είναι στην αγορά σε τρία πανέμορφα χρώματα (μαύρο, καφέ, γκρι). Αν είσαι τυχερή μπορείς να τις κάνεις δικές σου, αν όχι δεν έχεις παρά να μπεις στην λίστα αναμονής.

Πηγή φωτογραφίας : Pinterest