Καθώς το 2013 μας εγκαταλείπει, αποφασίσαμε να διαλέξουμε τους πιο καλοντυμένους άντρες της χρονιάς. Η λίστα περιλαμβάνει μόνο celebrities καθώς υπάρχουν αμέτρητοι καλοντυμένοι άντρες στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας. Η διαδικασία δεν ήταν εύκολη. Ψάξαμε, είδαμε φωτογραφίες βραβείων, είδαμε street look και καταλήξαμε στους 6 πιο καλοντυμένους άντρες του 2013. Δες και πάρε ιδέες!

Justin Timberlake O Justin Timberlake έχει καταπληκτικό στυλ! Είναι ίσως από τους λίγους άντρες που παντρεύει τόσο υπέροχα το αθλητικό με το επίσημο ντύσιμο. Από τις εμφανίσεις σε βραβεία έως τους δρόμους της Νέας Υόρκης ξέρει πώς να είναι διαφορετικός αλλά παράλληλα γοητευτικός και sexy. Δεν είναι τυχαίο που αναδείχτηκε άντρας της χρονιάς από το GQ.

Ryan Gosling (Βαρύς αναστεναγμός) Κι όμως μπορεί ένας άντρας να είναι κούκλος και απόλυτα sexy με ένα του βλέμμα και ταυτόχρονα να σε κερδίζει με το ντύσιμο του. Ο Ryan Gosling με – ίσως – τις περισσότερες θαυμάστριες στον κόσμο ξέρει πώς να είναι ακαταμάχητος σε όλα τα επίπεδα! Είτε με το κουστούμι του είτε με ένα λευκό t-shirt.

James Franco Τα έχουμε πει αλλά θα τα ξαναπούμε. Ο James Franco εκτός από πολυτάλαντος είναι master του στυλ. Αν δεν πιστεύετε εμάς, ρωτήστε τον οίκο Gucci που τον διάλεξε για κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας αρώματος. Ωστόσο αυτό που θαυμάζουμε στον James είναι ότι είτε φοράει κουστούμι είναι jeans και t-shirt, αποδεικνύει πως η μόδα μπορεί να είναι για όλους!

Justin Theroux Ο ορισμός του rebel στο ντύσιμο, ο Justin Theroux ξέρει καλά πως να είναι άνετος και sexy. Μην ξεχνάτε πως το ωραίο στυλ δεν σημαίνει απαραίτητα να ακολουθείς τους κανόνες της μόδας αλλά να ξέρεις πως να τους καταρρίπτεις!

Orlando Bloom Ο ηθοποιός με τα καλύτερα casual everyday looks που έχουμε δει στους δρόμους. Έχει προσωπικό στυλ και ξέρει να το αναδεικνύει (αν και είμαστε σίγουροι ότι έχει βάλει και το χεράκι της η Miranda Kerr σε αυτό!)

Pharrell Williams Ο άνθρωπος που συνδυάσαμε με το καλοκαίρι που μας πέρασε μιας και μας έκανε να τραγουδάμε το “Get Lucky” στο repeat, εκτός από τραγούδι, γνωρίζει και από στυλ! Ανατρεπτικός και με φαντασία ξέρει σίγουρα πως να μην είναι βαρετός. Ξεχωρίζει και τον λατρεύουμε για αυτό!

 Βίκυ Πούλιου