Και που πάντοτε έχουν ένα αντίκτυπο επάνω σου. 

Πολλοί πιστεύουν πως ο όρος ‘αδελφή ψυχή’ χρησιμοποιείται για να αναφερθεί κανείς στο άλλο του μισό, αλλά υπάρχουν διαφορετικά είδη αυτών. Δεν σχετίζονται όλοι με την αγάπη, αλλά έχουν ιδιαίτερη θέση στη ζωή μας και μας επηρεάζουν με διάφορους τρόπους.

Μερικές αδελφές ψυχές είναι μαζί σου για λίγο και άλλες, μένουν μαζί σου για όλη σου τη ζωή. Σίγουρα όμως θα τις θυμάσαι όλες, καθώς εμφανίζονται στη ζωή σου για κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

Ορίστε οι πέντε τύποι που θα συναντήσεις και θα μάθεις να αγαπάς στη ζωή σου:

Ο φίλος – αδελφή ψυχή: Αυτός είναι συνήθως ο καλύτερος σου φίλος. Είναι αυτός που μόλις γνωριστείτε, νιώθετε πως θα γίνετε φίλοι για μια ζωή – γιατί νιώθετε πως γνωρίζεστε ήδη. Είναι το άτομο με το οποίο μπορείτε να μιλάτε με τις ώρες και που πάντοτε σε στηρίζει και σε καταλαβαίνει, καλύτερα και απο εσένα τον ίδιο. Η αδελφή ψυχή σου έχει έρθει για να μείνει, οπότε ποτέ μη τη θεωρείς δεδομένη και φρόντισε την.

tumblr_o2g5uiyl361v64cjbo1_500

Αυτός που έρχεται να ταράξει τα νερά: Αυτά τα άτομα έρχονται στη ζωή σου για να αλλάξουν την οπτική σου και να σε προκαλέσουν να σκεφτείς για τη ζωή και τα σχέδια σου. Καταλαβαίνεις οτι έχει έρθει ένα τέτοιο άτομο στη ζωή σου διότι συνοδεύεται απο ένα κύμα αγάπης και πάθους. Σε ανεβάζει στα σύννεφα και δεν έχεις νιώσει ποτέ ξανά το ίδιο. Αλλά καθώς περνάει το κύμα και υποχωρεί, έτσι και αυτή η αδελφή ψυχή φεύγει. Η μόνη διαφορά είναι οτι έχεις γίνει ένας διαφορετικός άνθρωπος χρησιμοποιώντας τα απομεινάρια αυτής της σχέσης ως βάση.

Ο εραστής – αδελφή ψυχή: Αυτές οι αδελφές ψυχές έρχονται στη ζωή μας για να μας μάθουν κάτι που θα αποδειχθεί πολύτιμο για το μέλλον. Μπορεί να είναι η πρώτη μας αγάπη, μια μυστική σχέση με κάποιον άλλο, ή μια παθιασμένη friends-with-benefits σχέση. Αυτές οι σχέσεις χτίζονται σιγά σιγά και οδηγούν σε κάτι πολύ σημαντικό με το πέρασμα του χρόνου. Και επειδή έμαθε πολλά ο ένας στον άλλο, το δέσιμο σας δεν θα χαθεί. Αυτές οι αδελφές ψυχές συχνά παραμένουν φίλοι για πολύ.

raw_119

Ο άγνωστος – αδελφή ψυχή: Αυτός είναι συνήθως κάποιος που θα γνωρίσεις τυχαία σε μια πτήση, σε μια διαδρομή με το λεωφορείο, σε ένα πάρτι ή απλά στο δρόμο. Θα νιώσεις αμέσως πως γνωρίζεις ήδη αυτό το άτομο αλλά δεν θυμάσαι απο πού. Αν πιστεύεις στις προηγούμενες ζωές, τότε αυτό το άτομο θα μπορούσε να είναι κάποιος που έχεις συναντήσει στο παρελθόν. Αν και η αλληλεπίδραση σας θα είναι σύντομη, ο ένας θα δώσει τη σοφία του στον άλλο. Είτε είναι επιβεβαίωση για τη σωστή κατεύθυνση είτε μια συμβουλή, θα είναι πάντοτε ιδιαίτερη.

Το άλλο σου μισό – αδελφή ψυχή: Είναι αυτό που λένε πολλοί, ο ‘άνθρωπος μου΄. Είναι το άτομο που αναζητούν όλοι στη ζωή τους επειδή και αν είναι αρκετά τυχεροί και συναντηθούν, να περάσουν όλη τη ζωή τους μαζί. Αυτές οι αδελφές ψυχές είναι το αποκορύφωμα κάθε τύπου που έχει προαναφερθεί. Άμεσα αναγνωρίζει ο ένας τον άλλο, νιώθει πως γνωρίζονται απο πάντα και είναι είτε ο φίλος που στέκεται δίπλα σου είτε το άλλο σου μισό, με το οποίο βιώνετε έναν έρωτα, διαφορετικό απο κάθε προηγούμενο.

6360801066565757331084030685_image