Θα ξεκινήσουν τους πρώτους μήνες του 2017 και οι πρωταγωνίστριες τους είναι γυναίκες. Είναι οι νέες σειρές που θα αγαπήσουμε για τα σενάρια τους, τις έξυπνες ατάκες, το ενδυματολογικό μέρος και την έμπνευση που θα μας δώσουν.

Girlboss, Απρίλιο στο Netflix Ανακοινώθηκε πρόσφατα και κυκλοφόρησε και η πρώτη εικόνα της νέας σειράς για την ιστορία της Sophia Amurosso. Πρωταγωνίστρια θα είναι η Britt Robertson. Περισσότερα εδώ.
The Handmaid’s Tale, Απρίλιο Το The Handmaid’s Tale, είναι βασισμένο στη νουβέλα της Margaret Atwood και περιλαμβάνει πολλά πολιτικά μηνύματα. Η σειρά θα έχει 10 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο με πρωταγωνίστριες την Elizabeth Moss, την Alexis Bledel και την Samira Wiley.
Big Little Lies, Φεβρουάριο στο HBO Η Reese Witherspoon και η Nicole Kidman θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά που βασίζεται στη νουβέλα της Liane Moriarty. Παράλληλα οι διάσημες ηθοποιοί θα συνεργαστούν και για την παραγωγή της σειράς. Υπάρχει μια δολοφονία και στο μυστήριο μπλέκονται ακόμα η Shailene Woodley, η Laura Dern και η Zoë Kravitz.
Z, τέλος Ιανουαρίου Η Christina Ricci υποδύεται τη Zelda Sayre Fitzgerald και τη ζωή της στα τέλη της δεκαετίας του 20. Η Zelda είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια, έζησε μια έντονη ζωή και για την Ricci ο ρόλος έχει πολλές προκλήσεις.

Gypsy, μέσα στο 2017

Είναι πιθανό η σειρά να λανσαριστεί στο δεύτερο εξάμηνο του 2017. Η σειρά του Netflix θα έχει 10 επεισόδια με πρωταγωνίστρια την Naomi Watts σαν μια θεραπεύτρια που ξεπερνά τα επιτρεπτά όρια και εμπλέκεται στις ζωές των ασθενών της.