Στο παρακάτω άρθρο θα ανακαλύψουμε την χαρά του να ανοίγεις ένα πακέτο που ήρθε με courier ή την απόλαυση να ξαπλώνεις σε καθαρά σεντόνια.

Οι μεγαλυτερες χαρες του κοσμου

Όταν ρώτησα τα κορίτσια στο γραφείο μας ποια είναι η μεγάλη χαρά της καθημερινότητας τους έλαβα τις μεγάλες παραδοσιακές απαντήσεις όπως το βραδινό μπάνιο, μια κρέπα σοκολάτα, να περπατάς ξυπόλητη στο μπαλκόνι, ένα παιδικό χαμόγελο. Και τώρα ήρθε η ώρα να κάνω μια μικρή λίστα για να γιορτάσουμε όλα αυτά τα όμορφα που μας συμβαίνουν αλλά δεν τους δίνουμε πολύ σημασία.

Η ώρα που βγάζεις οτιδήποτε στενό φοράς  (με δέκα πόντους στο σουτιέν για τα κορίτσια). Είναι εκείνη η ώρα που πετάς τα παπούτσια ή βγάζεις το στενό τζιν και νιώθεις όλη την ελευθερία του κόσμου. Είναι η ίδια ώρα που βγάζεις το σουτιέν. Και όσο έγραφα για αυτό θυμήθηκα και την στιγμή που λύνεις την σφικτή αλογοουρά.

Η στιγμή που λαμβάνεις πακέτο ή γράμμα. Δεν ισχύει το ίδιο για τους λογαριασμούς αλλά είναι υπέροχο όταν έρχεται η παραγγελία από το asos.com ή λουλούδια από τον φίλο σου. Έχω κάποιες φίλες που στέλνουν ακόμα καρτ ποστάλ απο τα ταξίδια τους οπότε οι στιγμές αυτές είναι σίγουρα πολύτιμες.

Όταν ξυπνάς μετά από μέρες ίωσης και είσαι καλά. Μπορείς να αναπνεύσεις, να καταπιείς και δεν έχεις περίεργη γεύση. Το στομάχι σου είναι καλά και ανυπομονείς να φας πρωινό. Είσαι υγιής.

Μικρές αποφάσεις της ημέρας.  Μικρές καθημερινές προκλήσεις ζωής. Είναι εκείνες οι στιγμές που η απόφαση σου θα καθορίσει τα πάντα, εσύ θα πρέπει να ανοίξεις το μυαλό σου και να σκεφτείς καθαρά: Θα φας καρμπονάρα ή μπολονέζ.

Να ξαπλώσεις σε καθαρά σεντόνια. Κάθε Σάββατο αλλάζω σεντόνια αφού πριν τα έχω ψεκάσει με ένα relaxing άρωμα του Issey Miyake. Μια κίνηση όχι πολύ οικονομική αν σκεφτείς ότι το άρωμα δεν ήταν πολύ φτηνό αλλά η σκέψη πως το βράδυ θα ξαπλώσω και θα μοσχομυρίζει το μαξιλάρι μου, με κάνει να το θυσιάζω. Μαζί με την αίσθηση του σιδερωμένου σεντονιού που έχει στρωθεί προσεκτικά αρχίζεις να πιστεύεις πως απόψε θα κοιμηθείς σε πεντάστερο.

Το νερό. Ειδικά όταν ξυπνάς διψασμένος μέσα στην νύχτα.

Αυτά που δεν περιμένεις. Βρίσκεις εισιτήρια για συναυλία/ταξίδι/θέατρο που ήθελες πολύ και τα βρίσκεις και σε καλύτερη τιμή. Σου κάνουν δώρο χωρίς να έχεις γενέθλια. Σου φέρνουν γλυκό ενώ το ήθελες πολύ αλλά δεν το είχες ζητήσει.