Ζούμε στο μέλλον και η απόδειξη ήρθε μέσα από το Fall/Winter show των Dolce&Gabbana. Το τελευταίο διάστημα, μόδα και τεχνολογία συναντώνται και δημιουργούν έναν δυνατό συνδυασμό, με αποτέλεσμα να οδηγήσουν την πρώτη σε άλλο επίπεδο και τη δεύτερη στο να αντικαταστήσει τα μοντέλα επάνω στην πασαρέλα. Ενώ τα μοντέλα βρίσκονταν συχνά στο επίκεντρο της προσοχής στους διαδρόμου μιας ζωντανής επίδειξης, φαίνεται ότι οι D&G αποφάσισαν να παρακάμψουν το πρωτόκολλο, φέρνοντας 7 drones τελευταίας τεχνολογίας στο διάδρομο. Το καθένα από αυτά “κρατούσε” μια περίτεχνη τσάντα από την πιο πρόσφατη συλλογή του ιταλικού οίκου.

Image: glamour.com
Image: glamour.com
Image: glamour.com
Image: glamour.com
Image: glamour.com
Image: glamour.com

Μετά την ολιγόλεπτη επίδειξη των drones, τα μοντέλα επέστρεψαν στις θέσεις τους για να αναδείξουν τα ρούχα της σειράς, αποδεικνύοντας ίσως ότι οι άνθρωποι δεν είναι ξεπερασμένοι.

%cf%87%c2%a6%c2%a6_%ce%bd_-1_%ce%b7_%ce%b7_%ce%b7-small

1-small

Γνωστοί για την ιδιόμορφη προσέγγιση τους στον πολυτελή σχεδιασμό, το δίδυμο Dolce&Gabbana δημιουργεί και παρουσιάζει συνεχώς διακεκριμένα show με διάσημα πρόσωπα τόσο στην πασαρέλα όσο και στο front row. Έτσι, προκάλεσε μάλλον έκπληξη το γεγονός ότι στη φετινή τους παρουσίαση επέλεξαν μια πιο μινιμαλιστική προσέγγιση.

Δες ακόμη: Τα καλύτερα street style looks της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου.

featured image: glamour