Μια είναι η επικρατέστερη τάση και το πιο hot θέμα για τη φετινή σεζόν: chunky knee-high boots. Ναι, σωστά διάβασες. Οι chunky knee-high boots προβλέπεται ότι θα εξελιχθούν στο αγαπημένο σου fashion item για τον χειμώνα που πλησιάζει επικίνδυνα.

Χωρίς αμφιβολία, οι μπότες αποτελούν το ευαίσθητο σημείο κάθε γυναίκας. Οι λόγοι προφανείς. Άνεση, στυλ, κομψότητα και ευελιξία, είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που συνθέτουν την ταυτότητα αυτής της δημιουργίας. Εμείς όμως σήμερα δεν θα μιλήσουμε για οποιαδήποτε μπότα.

Την τιμητική τους στο συγκεκριμένο άρθρο θα έχουν οι knee-high chunky boots, μια αρκετά γνώριμη τάση η οποία φέτος επιστρέφει ακόμα μια φορά ανανεωμένη.

Ποια είναι η διαφορά των chunky boots και των knee-high chunky boots

Το όνομα τα αποκαλύπτει όλα. Στην ουσία, οι knee-high chunky boots δεν είναι τίποτα παραπάνω από την ανανεωμένη προσέγγιση των chunky boots. Η διαφορά τους; Οι τελευταίες φτάνουν μέχρι το γόνατο.

Αν γενικότερα είσαι οπαδός των fashion trends και των εξελίξεων στον χώρο της μόδας, τότε σίγουρα θα έχεις αντιληφθεί ότι η Bottega Veneta ήταν ένας από τους οίκους που πρωτοστάτησε στο συγκεκριμένο θέμα, κάνοντας ένα ηχηρό fashion statement. Φυσικά, πολλοί οίκοι ακολούθησαν το παράδειγμα της και πλέον οι συγκεκριμένες μπότες έχουν κατακτήσει τις στιλιστικές μα επιλογές.

Τι γίνεται με το styling; 

Αναφορικά με το θέμα του styling, δεν αλλάζουν και πολλά από όσα γνώριζες μέχρι πρότινος. Για την ακρίβεια, μπορείς να «παίξεις» με τις συγκεκριμένες μπότες, όπως ακριβώς και με τα chunky boots σου. Ίσως οι knee-high chunky boots, μπορούν να προσδώσουν στο look την ισορροπία που αναζητάς. Αν για παράδειγμα επιλέγεις συχνά mini ή midi φορέματα, shorts ή φούστες, τότε οι knee-high chunky boots είναι η λεπτομέρεια που θα δημιουργήσει μια ενδιαφέρουσα αναλογία στο ντύσιμό σου. Πραγματικά, υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να ερμηνεύσεις αυτή την τάση. Απλά αφέσου στο ταξίδι και μη φοβάσαι να αναδείξεις τη δημιουργικότητά σου.