Στα δυσάρεστα νέα: Το καλοκαίρι πέρασε. Στα καλά νέα είναι ότι αρχίζει η περίοδος που μπορείς να κάνεις ευφάνταστο layering και μπορείς να ανακαλύψεις νέους τρόπους να συνδυάσεις τα cozy πουλόβερ σου. Οι νέες αποχρώσεις κάθε σεζόν είναι μία επίσης ενδιαφέρουσα συζήτηση. Όσο ενδιαφέρουσα είναι και η δουλειά εκείνου που δίνει τα ονόματα στα χρώματα.

Παρακάτω θα βρεις τα 4 επικρατέστερα, άκρως φθινοπωρινά χρώματα που θα απασχολήσουν τη μόδα τους επόμενους μήνες.

Red Pear

Θυμίζει το χρώμα του κρασιού.Το Red Pear υποστηρίχτηκε από σχεδιαστές ή οίκους όπως η Roksanda με το μακρύ σατέν trench coat. Ο Givenchy χρησιμοποίησε το χρώμα σε δαντέλα. Η θερμή απόχρωση εμφανίστηκε στα catwalks ακόμα και ως pyjama suit από τον Bottega Veneta.

Οι αποχρώσεις του κόκκινου θα είναι πάντα δημοφιλείς. Εφόσον το διάλεξε φέτος και ο Oscar de La Renta τότε σίγουρα μπορείς αξίζει να αναζητήσεις ένα κομμάτι με αυτή την απόχρωση.

Quetzal Green

Ο συνδυασμός του sea blue με το πράσινο δίνει το Quetzal Green, τον βαθύ, μελαγχολικό τόνο που προτίμησαν οι Alexander McQueen -συνδυάζοντας το με δέρμα- αλλά και o οίκος Alberta Ferretti μαζί με άλλες φθινοπωρινές αποχρώσεις.

Sargasso Sea

Το Sargasso Sea παρουσιάστηκε από τον Tibi και την Bluemarine με ασημί ή light blue παπούτσια. Είναι μία απόχρωση πολύ κοντά στο midnight blue και είναι εντυπωσιακό είτε σε δαντέλα είτε σε σατέν.

Meerkat

Το Meerkat θα μπορούσε να είναι διαχρονικά το χρώμα του φθνιπώρου. Ο Derek Lam παρουσίασε την πρόταση του με μία κάπα, καθώς και η Alberta Ferretti. Ενώ η ιδέα του Isa Arfen είναι το βελούδο σε συνδυασμό με ανατρεπικές αποχρώσεις.