Ο καιρός που ψυχραίνει σιγά σιγά, η υγρασία φεύγει και μια αλλαγή στο στυλ σου είναι ότι πρέπει για να υποδεχτείς σιγά σιγά  τον χειμώνα. Άσε που και σε μερικές περιπτώσεις οι αφέλειες είναι ιδανικές για εξισορρόπηση των χαρακτηριστικών σου. Το φθινόπωρο είναι η εποχή της αφέλειας, και εμείς το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Εμείς σου δίνουμε διαφορετικές επιλογές ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου:

Τετράγωνο πρόσωπο:

image7

Οι αφέλειες στο τετράγωνο πρόσωπο θα μαλακώσουν τις γωνίες του προσώπου και θα σου δώσουν μεγαλύτερη ισορροπία. Η πρώτη επιλογή μπορεί να είναι μια ελαφρώς λεπτή, κυρτή φράντζα που δημιουργεί μια όμορφη αντίθεση με τις γωνίες σου. Ενώ μια άλλη επιλογή είναι οι ευθείες αφέλειες και ελαφρά κυρτές προς τις άκρες. Η στρογγυλεμένη καμπύλη κολακεύει τα τετράγωνα πρόσωπα αποφεύγοντας το πολύ σοβαρό λουκ. Τιπ: στεγνωσε τις αφέλειες με μια στρογγυλή βούρτσα και μετά ίσιωσε τις με ένα επίπεδο σίδερο.

Στρογγυλό πρόσωπο:

image4

Όπως και τα τετράγωνα πρόσωπα, πρέπει να προσθέσεις κάποιες αντιθέσεις γωνίας για να επιτύχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα. Μια δομημένη και πυκνή φράντζα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ισορροπήσεις το πρόσωπό σου. Για πιο πλούσια φράντζα σε όψη, χρησιμοποίησε μια στρογγυλή βούρτσα καθώς στεγνώνεις τα μαλλιά σου για να τους δώσεις όγκο και στη συνέχεια πέρασε τα μια ή δύο φορές από ένα επίπεδο σίδερο.

Πρόσωπο με σχήμα καρδιάς:

image9

Εδώ it’s all about balance! Τα πρόσωπα σε αυτό το σχήμα είναι πιο πλατιά στην κορυφή και πιο στενά στο σαγόνι. Μια ”αεράτη” φράντζα ή αφέλειες θα δώσουν την έμφαση που χρειάζεται στα μάτια σας. Για πιο ωραίο στυλ, στέγνωσε τα μαλλιά σου με μια στρογγυλή βούρτσα και για να τα κρατήσεις ελαφρώς πεταχτά ξύσε τα λίγο από μέσα και χώρισε τα ελαφρώς σε τούφες.

Οβάλ πρόσωπο:

image6