Η αρχή του φετινού καλοκαιριού μοιάζει απειλητική για τις φιλίες μας. Θα μας βρει αρκετά βράδια μπροστά στην οθόνη με παγωτό ή κρύο κρασί και binge watching. Βρες τον τρόπο να βάλεις σε τάξη τον χρόνο σου γιατί οι παρακάτω σειρές θα σε απασχολήσουν για όλο τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Τhe Bold Type, 12 Ιουνίου

Οι 8 σειρές που θα δούμε τους επόμενους μήνες

Το The Bold Type είναι η σειρά που εμβαθύνει στη ζωή των κοριτσιών του περιοδικού Scarlet, ακολουθώντας την Sutton (Meghann Fahy), την Kat (Aisha Dee), και την Jane (Katie Stevens) όσο προσπαθούν να κουμαντάρουν τη ζωή τους με τους ρυθμούς της δουλειάς στο περιοδικό. Αν είσαι κορίτσι 25-35 και αγαπάς τα περιοδικά, αυτή η σειρά θα σε εμπνεύσει, θα σου φτιάξει τη διάθεση, θα ταυτιστείς.

Sweetbitter, 6 Μαΐου

sweetbitter-key-art-horizontal-preview-1521823367 Υπήρξε μια περίοδος περίπου πριν δύο χρόνια πριν που το Instagram είχε κατακλυστεί από το σομόν εξώφυλλο του βιβλίου της Stephanie Danler. Βάζουμε στοίχημα ότι το ίδιο θα συμβεί και με τα αποσπάσματα της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί η Ella Purnell ως Tess, μια νεαρή εργαζόμενη σε εστιατόριο. Δε λέμε άλλα, έχουμε ήδη πει πολλά εδώ.

Patrick Melrose, 12 Μαΐου

patrick-melrose-benedict-cumberbatch-1521824630 Έρχεται η μαύρη κωμωδία του Βenedict Cumberbatch η οποία αποτελείται από 5 επεισόδια και αφορά τον γόνο μιας upper-class βρετανικής οικογένειας. Βασισμένο στη νουβέλα του Edward St. Aubyn το Patrick Melrose μπαίνει βαθιά στη ζωή του πρωταγωνιστή που προσπαθεί να αποδεχτεί τα τραυματικά παιδικά του χρόνια και να διαχειριστεί την κατάχρηση ουσιών και την πλούσια ζωή, όλα αυτά μέσα σε μια παράξενη και σκληρή οικογένεια.

Younger, 5 Ιουνίου

younger-miriam-shor-sutton-foster-hilary-duff-1506982053

Ο Josh παντρεύτηκε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και εμείς το ξεπεράσαμε μόλις πριν μερικές εβδομάδες. Τις πρώτες μέρες του Ιουνίου η Liza θα μπει πάλι στις ζωές μας για μια επόμενη σεζόν του Younger και ανυπομονούμε ήδη πολύ. 

Little Women, 13 Μαΐου

little-women-pbs-1521827314

Η αδερφές Beth, Jo, Beth και Amy έρχονται ξανά στην οθόνη μας. Μια σειρά που στην Ελλάδα δεν έγινε πολύ γνωστή αν και η ιστορία των τεσσάρων αδερφών που μεγαλώνουν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου έχει πολύ ενδιαφέρον.

Harry & Meghan: A Royal Romance, 13 Μαΐου

hmrr-willian-kate-meghan-harry-ap-89-1-1520954012 Η τηλεταινία που θα μας κάνει να την ψάξουμε κυρίως για να δούμε με περιέργεια τις επιλογές του cast, αν θα κρατούν τα σωστά πιρούνια και αν το πρωτόκολλο θα τηρηθεί τόσο αυστηρά. Εκτός αν πραγματικά έχεις απορία για τις λεπτομέρειες της γνωριμίας του πρίγκηπα με την ηθοποιό.

Dietland, 4 Ιουνίου

dietland-season-1-kitty-margulies-plum-nash-935-1521822534

Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Sarai Walker η ιστορία θα αναπτυχθεί σε δέκα επεισόδια όπου σχολιάζεται η εμμονή για τα κιλά και τη μόδα, από όσους δουλεύουν στη βιομηχανία της ομορφιάς. Ενδιαφέρον!

Luke Cage,22 Ιουνίου

luke-cage-season-2-1521829524

Η αγορίστικη πρόταση δε θέλει και πολλή διαφήμιση. Αν έχεις ήδη δει τον Luke Cage ξέρεις τι να περιμένεις. Μείνε στον καναπέ σου για να απολαύσεις την Lucy Liu εντάσσεται στο καστ από το πρώτο επεισόδιο που έρχεται.