Είναι μερικές στιγμές που όσο καλή χημεία και αν έχεις με τον σύντροφό σου στο κρεβάτι συμβαίνουν κάποια πράγματα που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Μπορεί να νιώσεις περίεργα, άβολα ή ακόμα και να αισθανθείς ντροπή με κάποιο συμβάν. Σε όλες έχει συμβεί και ειδικά εκείνη τη στιγμή δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε. Για αυτό εμείς μαζέψαμε τις έξι πιο συνηθισμένες καταστάσεις τέτοιου είδους και προτείνουμε λύσεις.

Ολοκληρώνει γρήγορα

Εκεί που εσύ είσαι ακόμα στην αφετηρία εκείνος ήδη έχει φτάσει στον τερματισμό και έχεις μείνει αποσβολωμένη να κοιτάς το ταβάνι και να λες ‘αποκλείεται’. Τέτοιες στιγμές είναι τουλάχιστον άβολες αλλά έχε στο μυαλό σου ότι το ίδιο άβολο είναι και για εκείνον. Ειδικά αν είναι η πρώτη σας φορά μπορείς να τον δικαιολογήσεις και λίγο παραπάνω.

Ωστόσο τι μπορείς να κάνεις εσύ σε αυτή την περίπτωση; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του ζητήσεις  ευγενικά να σε βοηθήσει να φτάσεις και εσύ στο τέρμα. Άλλωστε η σεξουαλική επαφή πρέπει να είναι απόλαυση και για τους δύο. Επιπλέον, απ’ τη στιγμή που και εκείνος είναι σε θέση να αναγνωρίσει ότι ο χρόνος του ήταν κάπως challenging για εσένα, δεν θα το αρνηθεί.

Δεν τελειώνει ποτέ

Στην άλλη άκρη του τούνελ υπάρχουν και αυτοί που καθυστερούν τόσο πολύ που καταλήγεις να κοιτάς το ταβάνι και με μία αδιόρατη αίσθηση βαρεμάρας να σκέφτεσαι “άντε τελειώνουμε;“. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να προτείνεις να το γυρίσετε στην αγαπημένη του στάση ώστε να βοηθηθεί. Επιπλέον, αν έχεις την οικειότητα να του πεις ευγενικά πως κουράστηκες ή δεν μπορείς άλλο ώστε να επισπεύσει τη διαδικασία. Άλλωστε από ένα σημείο και μετά όντως το σώμα σου θα έχει κουραστεί και δεν θα ανταποκρίνεται όπως θα έπρεπε.

Οι παράξενοι ήχοι

Δηλαδή όχι ακριβώς εσύ, αλλά το γεννητικό σου όργανο. Συμβαίνει πολλές φορές ειδικά αν ανατομικά δεν ταιριάζεις 100% με τον άλλον και κάπως λόγω αέρα και υγρών παράγονται ήχοι που θα προτιμούσες να μην ακούς εκείνη την ώρα. Οι πιθανότητες είναι πως ο σύντροφός σου γνωρίζει πως αυτό είναι φυσιολογικό οπότε η κατάσταση δεν είναι και τόσο άβολη όσο νομίζεις. Αν πάλι του φαίνεται περίεργο εξήγήσέ του πως δεν είναι, πως είναι κάτι που συμβαίνει και ζήτα του να συνεχίσει αυτό που κάνει.

Δε σε απασχολεί καθόλου το σεξ αυτή την περίοδο; Οι ειδικοί λένε πως αυτό είναι απόλυτα λογικό
purewow.com

Ο ένας από τους δύο αερίζεται

Αν το κάνει εκείνος ίσως θελήσεις να φύγεις απ’ το σπίτι. Αν το κάνεις εσύ ίσως θελήσεις να φύγεις απ’ τον πλανήτη γη. Σε κάθε περίπτωση, όσο περίεργο και αν είναι, συμβαίνει. Είναι φυσιολογική δράση του σώματος και μερικές φορές το σώμα μας αποφασίζει να το κάνει τις πιο άβολες στιγμές. Για να αποφύγετε την αμηχανία καλύτερα πείτε κάτι για να γελάσετε με την κατάσταση. Αυτοσαρκαστείτε, κάνει θαύματα!

Η στύση γίνεται δύσκολη υπόθεση

Το σώμα μας, όπως φάνηκε και παραπάνω, δεν ανταποκρίνεται πάντα όπως θέλουμε τη στιγμή που το θέλουμε. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι κάπως πιο ζόρικα διότι δεν υπάρχει λειτουργικότητα. Οπλίσου με υπομονή και μη φέρεις τον άλλον σε δύσκολη θέση. Είναι κάτι που σε όλους συμβαίνει κάποια στιγμή και καλό είναι να δείξεις στο σύντροφό σου ότι το αντιλαμβάνεσαι αυτό. Αν ωστόσο, είναι μία συχνή κατάσταση καλό θα ήταν να μιλήσετε με κάποιον ειδικό.

Δε γνωρίζει τη γυναικεία ανατομία

Είναι γεγονός πως η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στη χώρα μας είναι πολύ ελλιπής, οπότε ας δώσουμε ένα ελαφρυντικό. Επιπλέον κάθε γυναίκα λειτουργεί διαφορετικά οπότε ο γυναικείος οργασμός, ειδικά τις πρώτες φορές, είναι λίγο σα να προσπαθεί να βρει το δρόμο μέσα σε λαβύρινθο. Η λύση είναι απλή: δώσε οδηγίες. Κανείς δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει επειδή θα πάρεις θέση στο τι και πως σου αρέσει να γίνεται. Νιώσε άνετα και κατεύθυνε τον εκεί που θες. Τέτοιες στιγμές του προσφέρει μεγαλύτερη χαρά να ακολουθήσει τα λόγια σου και να σε ικανοποιήσει, παρά να κάθεται να ψάχνει κάτι που δεν μπορεί να βρει.

Αν πάλι είσαι στις περιπτώσεις που ίσως να μην ξέρεις τι οδηγίες πρέπει να δώσεις χαλάρωσε. Είναι ΟΚ να μην γνωρίζεις πολύ καλά το σώμα σου, ωστόσο είναι κάτι που πρέπει να δουλέψεις εσύ για εσένα. Είναι κομμάτι της φροντίδας προς τον εαυτό σου και πρέπει να το κάνεις. Όσον αφορά τον σύντροφό σου φρόντισε να είσαι ειλικρινής μαζί του. Εξήγησέ του ότι όντως δεν είσαι σίγουρη για το τι οδηγίες πρέπει να δώσεις και ζήτησέ του να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα. Απορρίπτοντας αυτά που δεν σου αρέσουν θα βρεις και το τι σε ικανοποιεί.

 featured image: elitedaily.com