Δεν είναι λίγες οι φορές που θα ταυτιστείς με την πρωταγωνίστρια της σειράς που βλέπεις αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Βασικά, είναι πάρα πολλές. Ίσως και όλες. Γιατί αυτά τα κορίτσια (και οι γυναίκες φυσικά) είναι βγαλμένα από τις διπλανές σου κοπέλες στο μετρό, την παραλία, το μπαρ, την ουρά της τράπεζας. Αυτά τα κορίτσια είσαι εσύ και η διπλανή σου.

Όσο λοιπόν, εσύ και εκείνη είστε διαφορετικοί χαρακτήρες, τόσο περισσότεροι τρόποι προσέγγισης στον χωροχρόνο των ραντεβού υπάρχουν. Εμείς βρήκαμε πέντε και τους εξηγούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με παραδείγματα της φαντασίας κάποιου από κάποια αγαπημένη σου σειρά.

Ωστόσο, ο κόσμος δεν είναι πάντα άσπρο ή μαύρο. Υπάρχει και το γκρι. Ο συνδυασμός των παρακάτω χαρακτήρων που δεν σε κάνουν απαραίτητα το ‘καλό’ ή το ‘κακό’ κορίτσι στη ζωή κάποιου. Γιατί η αλήθεια είναι πως πιστεύω ακράδαντα πως είσαι λίγο απ’ όλα, όταν εσύ θελήσεις.

Επίσης, θα μπορούσες να είσαι και όλες αυτές οι γυναίκες μαζί. Τώρα να είσαι η Ολίβια και αύριο η Σερίνα. Πριν πέντε χρόνια να ήσουν η Τζέιν και σε πέντε η Μίντυ. Γιατί αλλάζεις.

Η Olivia του “Scandal”

tumblr_mmricauArn1ry4q0lo1_500

Χαρακτηριστικά: Δυναμική, αθεόφοβη, με υψηλούς στόχους που δύσκολα μπορείς να πετύχεις (και να βάλεις) στη ζωή σου μέχρι το σημείο που θα ψάχνεις τρόπους να σώσεις τις προσωπικές σου σχέσεις την τελευταία στιγμή.

Αισθητική: Τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι.

Στα ραντεβού: Πάμε τυφλά. Συνήθως σου αρέσουν εκείνοι που δεν μπορείς να έχεις, είτε επειδή έχουν κοπέλες (που σήμερα έχουν, αύριο δεν έχουν δηλαδή), είτε επειδή η συναισθηματική τους νοημοσύνη έχει πιάσει πάτο. Αυτοί οι άντρες δεν είναι εκείνοι που θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις ως fuckboys, γιατί δεν είναι boys. Είναι μεγαλύτεροι και σοφότεροι, μα ακόμη συναισθηματικά ανώριμοι. Αν θέλεις, μπορείς να τους αποκαλείς και fuckmen. Στην υγειά τους το επόμενο ουίσκι.

Με ποιον θα καταλήξεις: Με κάποιον που είναι σε θέση εξουσίας γιατί ο δυναμισμός σου χρειάζεται κάποιον αντίστοιχο δυναμισμό δίπλα του. Με εκείνον που θα έχει στόχους και θα θέλει πάντα να πηγαίνει ένα λέβελ παραπάνω. Με κάποιον σαν εσένα.

Η Jane του “Breaking Bad”

TV Breaking Bad Gallery

Χαρακτηριστικά: Αποπροσανατολισμένη, τσαπατσούλα, με δύσκολο και βαρύ παρελθόν που αν μιλήσει χωρίς να το σκεφτεί διπλά θα καταλήξει να είναι ανοιχτό βιβλίο.

Αισθητική: Ποιος είπε πως υπάρχουν όρια;

Στα ραντεβού: Έχεις καεί άπειρες φορές από εκείνους στους οποίους επένδυσες πάνω. Παρ’ όλα αυτά έχεις φτάσει σε σημείο να κατανοείς πως αυτός ο κύκλος είναι φαύλος και δεν ξέρεις πως να τον σταματήσεις. Συνήθως σου αρέσει εκείνος που θα σου φερθεί πιο σκατά απ’ όλους, γι’ αυτό και καμία σου σχέση δεν κρατάει πολύ. Ενώ θα δώσεις την ευκαιρία που αξίζει στο καλό και ευγενικό αγόρι που θα βρεθεί στον δρόμο σου, κάτι πάντα θα σε ξενερώνει. Να το κοιτάξεις γιατί δεν βγαίνει έτσι η ζωή.

Με ποιον θα καταλήξεις: Στα 30+ που θα χεις καταλάβει πως δεν βγαίνει έτσι αυτή η ζωή, θα συμβυβαστείς με ένα καλό αγόρι που ελπίζουμε να σου προσφέρει τον ίδιο ενθουσιασμό με τους προηγούμενους και λιγότερο δράμα. Ίσως κάποιο καλλιτέχνη.

Η Summer του “500 Days of Summer”

famous-dram-flim-500-days-of-summer-character-smiling

Χαρακτηριστικά: Περιεργάκι, ελεύθερο πνεύμα, τώρα λες αυτό αλλά σε περίπου 5 λεπτά θα κάνεις το ακριβώς αντίθετο. Δεν ξέρεις τι είσαι, τι θέλεις και που θα πας. Ψάχνεις να βρεις τι σου ταιριάζει καθώς δοκιμάζεις διάφορα, ενώ δεν εμπιστεύεσαι εύκολα κανέναν.

Αισθητική: Πάμε μαζί και όπου μας βγάλει. Μετά ίσως συνεχίσω μόνη μου.

Στα ραντεβού: Αθεράπευτα ρομαντικοί τύποι. Αν ερωτευτείς, ερωτεύεσαι πολύ και έντονα. Μερικοί θα σε χαρακτηρίσουν και ως “tease” γιατί τις περισσότερες φορές δίνεις λάθος μηνύματα σε ανθρώπους που τώρα θέλεις και αύριο δεν θέλεις. Το μεγαλύτερό σου πρόβλημα είναι το ότι κάνεις friend-zone τα καλά παιδιά που έρχονται προς το μέρος σου γιατί πιστεύεις πως θα έρθει κάτι πολύ καλύτερο από αυτούς. Να σου πω όμως κάτι; Τις περισσότερες φορές δεν έρχεται και άλλες ίσως να μην έρθει και τίποτα.

Με ποιον θα καταλήξεις: Ή μόνη σου, ή όντως με κάποιον καλύτερο.

Η Serena του “Gossip Girl”

571f19218321d6e41e207f5a153f4843

Χαρακτηριστικά: Πολύ καλά οργανωμένη, με σου δική της ομάδα φίλων που θα είναι πάντα το στήριγμά σου στα δύσκολα και μάλλον είναι ο τύπος κοριτσιού που θα ήθελε η μαμά σου να είσαι. Ξέρεις τι θέλεις και πότε το θέλεις.

Αισθητκή: Αγάπα με αν τολμάς.

Στα ραντεβού: Αυτηρά μονογαμική. Όπου σταθείς και όπου βρεθείς θα ψάχνεις την επόμενη σου σχέση, ενώ στην μικρή αυτή ζωή δεν υπάρχει χώρος για μικρές περιπετειούλες. Δε σε γεμίζουν βρε αδερφέ. Το έχεις κάνει και αυτό και δεν σου ταιριάζει. Κανένας φόβος να σου αρέσει εκείνος που δε μπορείς να έχεις, αφού δε το θέλεις.

Με ποιον θα καταλήξεις: Περίπου στα 25 με κάποιον που θα θέλει οικογένεια, παιδιά, εξοχικό και έναν σκύλο.

Η Mindy του “The Mindy Project”

rs_1024x883-140428171855-1024.mindy-project-fashion2

Χαρακτηριστικά: Στην δουλειά όλα πηγαίνουν ρολόι ενώ στις σχέσεις σου γίνεται ένας μικρός χαμούλης. Κλασικό μπερδεμένο κορίτσι.

Αισθητική: Όλα στραβά γινήκανε και όλα είναι ωραία.

Στα ραντεβού: Έχεις βγει με ένα, δύο κακά αγόρια αλλά τελικά ερωτεύεσαι εκείνο το καλό που σε νοιάζεται. Συνήθως κατά τη διάρκεια που τραβιέσαι και με ένα από τα κακά. Ο χαμούλης που λέγαμε.

Με ποιον θα καταλήξεις: Εκείνον που θέλει να γίνει μπαμπάς. Αφού παλέψεις με όλα αυτά που νιώθεις γι’ αυτόν νομίζοντας πως δε σου ταιριάζει.