Καθημερινά διαβάζουμε πολλά άρθρα ομορφιάς. Άλλα έχουν να κάνουν με τάσεις που επικρατούν εκείνη τη στιγμή και άλλα μας δίνουν τις δικές τους συμβουλές για το πώς να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην ομορφιά και την περιποίηση μας. Ποιες όμως είναι οι καλύτερες συμβουλές και trends που έχουμε ξεχωρίσει;

1. Πώς να επιλέγουμε μια μάσκαρα χωρίς να τη δοκιμάζουμε.

Θα ξέρεις ήδη ότι στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά και διαφορετικά είδη μάσκαρα. Επίσης, θα ξέρεις ότι είναι ουσιαστικά αδύνατο να τις δοκιμάσεις, γι’αυτό το συγκεκριμένο άρθρο θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τη σωστή.

2. Οι τρόποι να χρησιμοποιήσεις το ροζ αλάτι Ιμαλαΐων.

Το ροζ αλάτι Ιμαλαΐων είναι ένα υλικό που μπορεί ήδη να έχεις στην κουζίνα σου και ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσεις και στη ρουτίνα ομορφιάς, καθώς έχει ιδιαίτερα ευεργετικές ιδιότητες.

3. Το bob haircut που είδαμε στις celebrities και μας έπεισε να το κάνουμε και εμείς.

Μέσα στο 2017 επικράτησε το bob haircut στα μαλλιά των περισσότερων celebrities. Τα είδαμε σε διαφορετικά στυλ και αν από καιρό σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου, μη φοβηθείς και τόλμησε το.

4. Τα τατουάζ που αν κάποτε επιλέγαμε να κάνουμε σίγουρα θα διαλέγαμε ένα από αυτά.

Η μόδα των μικροσκοπικών τατουάζ υιοθετήθηκε από αρκετούς και αν δεις τα πρωτότυπα και διακριτικά σχέδια του άρθρου, μπορεί να θέλεις να κάνεις και εσύ ένα.

5. Το απόλυτο κόλπο για να διατηρούμε το κραγιόν όλη μέρα.

Μια συντάκτρια βρήκε το απόλυτο κόλπο για να μη χρειάζεται να ανανεώνουμε το κραγιόν μας διαρκώς και είναι ένα από τα καλύτερα trick που έχουμε διαβάσει εδώ και πολύ καιρό.

Featured Photo: purewow.com