Η σελήνη κυβερνά τον Καρκίνο, αυτό το συναισθηματικό ζώδιο, που σχετίζεται με τη νοσταλγική του φύση. Οι Καρκίνοι είναι ευλογημένοι με μια βαθιά συναισθηματική δύναμη και μια ικανότητα να δημιουργούν συνθήκες όπου τα συναισθήματα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και η ευαλωτότητα να κυριαρχεί.

Μερικοί Καρκίνοι είναι επιρρεπείς στο να γίνονται απόμακροι, προστατευτικοί ή υπερευαίσθητοι. Ωστόσο, δεν αρχίζει και σταματά εκεί η προσωπικότητα αυτού του ζωδίου. Ο Καρκίνος, όπως και κάθε άλλο ζώδιο, είναι κάτι παραπάνω από αυτό που φαίνεται.

Τώρα ήρθε η ώρα να μάθεις περισσότερα για τους 4 διαφορετικούς τύπους προσωπικοτήτων του Καρκίνου.

Ο φροντιστής

Ακριβώς όπως τα καβούρια βυθίζονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες παλίρροιες των κυμάτων του ωκεανού, ο Καρκίνος βυθίζεται συχνά στις διαρκώς μεταβαλλόμενες διαθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω του. Είναι πολύ ευαίσθητος όσο αφορά τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και διαπρέπει στο να κάνει τους άλλους να αισθάνονται ασφάλεια. Εκτιμάει την άνεση και τη συναισθηματική ασφάλεια, επομένως θα ανοιχτεί σε κάποιον μόνο εάν πιστεύει ότι θα λάβει το ίδιο επίπεδο προστασίας σε αντάλλαγμα.

Ο μοναχικός τύπος

Ο Καρκίνος είναι γνωστό ότι αφιερώνει την πλειονότητα του ελεύθερου χρόνου και των πόρων του για να κάνει τη ζωή του μοναδική, προσωπική και, κυρίως, ασφαλή. Μπορεί να είναι δύσκολο να τον πείσεις να εγκαταλείψει τη ζώνη άνεσής του, αλλά μην πιστέψεις ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι το να έχεις έναν μοναχικό φίλο σημαίνει ότι δεν θα τον δεις να χαίρεται με τη συντροφιά των άλλων.

Ο κυκλοθυμικός

Ο Καρκίνος είναι διαβόητος για την κυκλοθυμία του λόγω της πολυπλοκότητας των συναισθημάτων του, τα οποία μπορούν γρήγορα να μετατραπούν από εξαιρετικά χαρούμενα σε τρομερά δυστυχισμένα. Όταν ένας Καρκίνος είναι ταραγμένος, θα κρυφτεί μέσα στο καβούκι του. Αυτός ο τύπος Καρκίνου προτιμά να βιώνει τη ζωή από την ασφάλεια του προστατευτικού του κελύφους. Το να έρθεις κοντά του απαιτεί υπομονετικά να δείξεις ότι δεν θα τον επικρίνεις ή θα τον εγκαταλείψεις αν δείξει τον αυθεντικό του εαυτό.

Ο συναισθηματικά ευφυής

Ο Καρκίνος αυτού του τύπου είναι πολύ συναισθηματικά έξυπνος και περιμένει από τους άλλους να φτάσουν στο επίπεδό του. Αυτό μπορεί να είναι τρομακτικό, ειδικά αν δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς θέλει, αλλά θα σας εμπνεύσει να αρχίσεις να ρυθμίζεις τα συναισθήματά σου με ειλικρινή και υγιή τρόπο. Δεν θα δεχτεί δικαιολογίες γιατί θέλει να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα να βιώνουν τη ζωή με συναισθηματικά ρεαλιστικό τρόπο.

Ελπίζουμε ότι τώρα που γνωρίζεις τα διάφορα είδη προσωπικότητας των Καρκίνων, θα είναι πιο εύκολο να τον προσεγγίσεις!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι πρέπει να έχει στο μυαλό του το κάθε ζώδιο, για αυτόν τον μήνα