Υπάρχουν τέσσερα άτομα που υπάρχουν με κάποιον τρόπο στη ζωή μας αλλά δεν τους έχουμε δώσει τον χώρο που τους αξίζει. Τέσσερις άνθρωποι που είτε βλέπεις κάθε μέρα είτε όχι, αξίζουν να τους ‘αγκαλιάσεις΄ λίγο περισσότερο από εδώ και στο εξής. 

featured-embrace-these-people-darling

  1. Το μέλος της οικογένειας σου που δεν βλέπεις συχνά.

Ίσως είχατε διαφωνήσει στις γιορτές ή η αρχική σου στο Facebook να είναι γεμάτη με ποστ που σε βρίσκουν αντίθετη – αλλά το να έχετε διαφορετικές απόψεις δεν είναι απαραίτητα κακό. Ναι, μπορεί να κάνει τις συναντήσεις σας κάπως άβολες αλλά επιλέγουμε να μην αποδεχτούμε απλώς αυτές τις διαφορές αλλά να τις γιορτάσουμε. Προσπαθήστε να μιλήσετε για ενα θέμα για το οποίο θέλεις να μάθεις περισσότερα. Ίσως διαφωνήσετε και πάλι αλλά η προσπάθεια να κατανοήσετε την οπτική τους είναι σημαίνει πολλά.

  1. Ο φίλος ή η φίλη στη δουλειά.

Οι φίλοι  απο τη δουλειά μπορούν να είναι οι καλύτεροι σου φίλοι- με αυτούς περνάς 40+ ώρες κάθε εβδομάδα. Ξέρουν πότε είχατε μια κακή μέρα, το δράμα με το γάμο του καλύτερου σου φίλου και τον πραγματικό λόγο που δεν ολοκλήρωσες την αναφορά που έπρεπε (έβλεπες κάποιο  reality). Δώσε σημασία σε αυτή τη φιλία και θα αποκτήσεις ένα φίλο για πάντα.

  1. Ο συγκάτοικος σου.

Μιας που μιλάμε για άτομα με τα οποία περνάμε πολύ χρόνο μαζί, η σχέση σου με το συγκάτοικο σου είναι πολύ σημαντική. Μοιράζεσαι το χώρο που μένεις με αυτό το άτομο, κάτι που είναι πολύ προσωπικό. Μπορεί να είναι η κολλητή σου, κάποιο τυχαίο άτομο απο τις αγγελίες ή ο σύντροφος σου. Όπως και να έχει, είναι απαραίτητο να τους δώσεις την αγάπη και προσοχή που τους αξίζει. Μαγειρέψτε μαζί κάποιο βράδυ ή κάντε κάποια άλλη αγαπημένη δραστηριότητα μαζί .

  1. Η φίλη σου απο το σχολείο.

Σε γνωρίζει απο τότε που φορούσες πάνες, ήταν δίπλα σου στα χρόνια του γυμνασίου και βίωσε όλη τη πίεση και ενθουσιασμό του λυκείου. Ίσως να μη μιλάτε συχνά ή να βλεπόσαστε όσο συχνά θέλετε αλλά τέτοια άτομα είναι σημαντικό να τα έχετε δίπλα σας. Σε έχουν δει στα καλύτερα και στα χειρότερα σου, και ΑΚΟΜΗ θέλουν να είναι φίλοι σου. Κανονίστε έναν καφέ ή FaceTime για να πείτε τα τελευταία νέα σας.

Εσύ τι θα πρόσθετες στην παραπάνω λίστα;

Κείμενο από την συνεργασία του Savoirville.gr με το Darling Magazine