Αυτό το ζώδιο του αέρα, έχει πολλά και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Του αρέσει η τάξη, η περιπέτεια αλλά και η ηρεμία. Αν και οι περισσότεροι Δίδυμοι μοιράζονται ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά, μπορεί να υπάρχουν σημαντικές διαφορές στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται, εκφράζουν τα συναισθήματά τους, επιδιώκουν σχέσεις και προχωρούν προς τους στόχους τους.

Εδώ, θα δεις του 3 τύπους Διδύμων για να μάθεις περισσότερα για αυτά τα μεταβλητά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Η «κοινωνική πεταλούδα»

Αυτοί οι Δίδυμοι που αποπνέουν μια χαρισματική γοητεία που όχι μόνο προσελκύει θαυμαστές αλλά και τους αναγκάζει να αποκαλύψουν τα μυστικά τους. Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την προσαρμοστικότητά τους επειδή μπορούν να μετακινούνται μεταξύ κοινωνικών κύκλων με ευκολία και φαίνεται να το κάνουν με λίγη προσπάθεια, κερδίζοντας τους ανθρώπους με την «πονηρή» εξυπνάδα και την πνευματώδη αίσθηση του χιούμορ τους.

Ο «ανακριτής»

Ο Δίδυμος είναι ένα περίεργο πλάσμα που δεν μπορεί παρά να είναι περίεργο για σχεδόν τα πάντα. Έχει τη συνήθεια να απορροφάει πληροφορίες σαν σφουγγάρι και είναι πάντα σε επιφυλακή για νέες πληροφορίες. Ο Ερμής, ο κυβερνήτης πλανήτης του, δίνει μεγάλη αξία σε όλα τα είδη πληροφοριών, επομένως συνήθως παρακινείται από αυτό. Μην εκπλαγείς, λοιπόν, αν ο φίλος σου Δίδυμος ενδιαφέρεται να μάθει για όλες τις λεπτομέρειες της ζωής σου.

Ο κωμικός

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί ως διασκεδαστικοί, πολύ ομιλητικοί και κοινωνικά πλάσματα που δεν φοβούνται ακόμα και να αυτοσαρκάζονται. Αφού παρατηρήσουν το πώς αλληλοεπιδρούν οι άνθρωποι μεταξύ τους, μπορούν να κάνουν κάποιον να γελάσει. Ο Δίδυμος μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στην αίσθηση του χιούμορ οποιουδήποτε, επειδή είναι ένα ευμετάβλητο ζώδιο. Είναι επίσης καλός στο να κρύβει τον πόνο του και μπορεί να το κάνει με τη βοήθεια ενός καλού αστείου. Ο Δίδυμος είναι επίσης ιδιαίτερα διασκεδαστικός γιατί το να σε κάνει να γελάς τον κάνει να γελάει επίσης. Ωστόσο, το πιο εκπληκτικό χαρακτηριστικό των Διδύμων από όλα είναι ότι αυτοί οι φυσικοί χαμαιλέοντες μπορούν να ξεπεράσουν γρήγορα ακόμα και τις πιο ντροπιαστικές στιγμές τους. Ο Δίδυμος είναι πολύ έξυπνος για να τον ενοχλούν άλλωστε μικρά λάθη. Απλά προχωράει.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 4 ζώδια που φέρονται πιο εγωιστικά από όλα τα υπόλοιπα