Σε μία σχέση οι καλύτερες στιγμές είναι κυρίως οι πρώτες ίσως κάποιες φορές και οι τελευταίες. Υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που συμβαίνουν μερικά ωραία πράγματα και στα ενδιάμεσα.

Πχ:

1. Η στιγμή που θα καταλάβεις ότι νιώθεις άνετα στο σπίτι του όταν σε καλέσει να δείτε μία σειρά/ταινία. Εκείνη η φορά που θα πας με τη φόρμα, τα sneakers και μία αλλαξιά στην τσάντα σου γιατί έχετε κανονίσει να μείνεις εκεί. Εκείνη η στιγμή που μπορείς να πιεις ένα ποτήρι νερό χωρίς να το ζητήσεις αλλά νιώθεις άνετα να σηκωθείς να το βάλεις μόνη σου επειδή ξέρεις ποιο ντουλάπι ν’ ανοίξεις. Μην νιώσεις τόοοσο άνετα ώστε να αναφέρεις πως ονειρεύεσαι να γίνει ο γάμος σου. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Ούτε για αστείο.

2. Κάθε, μα κάθε φορά που νιώθεις άνετα να πεις ”σήμερα θα μείνω σπίτι να κάνω μάσκες, να δω σειρά και να χορέψω με το βρακί στο σαλόνι μου” και να είναι ΟΚ.

3. H πρώτη φορά που θα παραπονεθεί ο ένας στον άλλον. Και μετά, όταν πια το έχετε λύσει και σκέφτεσαι πως η κατανόηση, η ψυχραιμία και η διάθεση να επιλυθεί ένα πρόβλημα είναι φανταστικά δείγματα επιβεβαίωσης στην αρχή μίας σχέσης. Μπορεί να είναι ένας δυνατός καυγάς ή διαφωνία και να σκεφτείς πως ίσως είναι καλύτερα να χωρίσετε. Και τότε έρχεται η φανταστική στιγμή που ανακαλύπτεις πως θες να το προσπαθήσεις πιο πολύ.

4. Όταν ξαπλώσετε μόνο για να κοιμηθείτε. Εκείνη η πρώτη φορά που θα μοιραστείτε το συγκεκριμένο έπιπλο με ρούχα, ένα βιβλίο και ακουστικά. Είναι υγιές που και που. Και γλυκό και ρομαντικό. Νιώθετε άνετα να είστε κουρασμένοι ή να θέλετε απλά να διαβάσετε το βιβλίο σας. Χωρίς παραπάνω ανάλυση.

Μία σχέση θα πρέπει κάθε μέρα να έχει πέντε όμορφες στιγμές και μία άβολη/δύσκολη/αμήχανη/νευρική. Για να υπάρχει ισορροπία. Παιδιά το ”όλα τέλεια” είναι ανησυχητικό.

5. Μία μεγάλη δυσκολία και το μοίρασμα της έννοιας. Πόσο ωραίοι είναι οι άντρες όταν είναι προστατευτικοί, δυνατοί και δεν τρέχουν μακριά με το πρώτο δύσκολο πράγμα που τυχαίνει! Μπορεί να έχασες το αγαπημένο σου δαχτυλίδι ή τη δουλειά σου. Μπορεί να ετοιμάζεσαι για μία απλή επέμβαση ή κάποιος από την οικογένεια σου να είναι άρρωστος. Μπορεί να συμβαίνει κάτι σε εκείνον. Δεν έχει σημασία το μέγεθος της δυσκολίας, σημασία έχει ότι είστε ο ένας δίπλα στον άλλον.

6. Όταν πήρατε/θα πάρετε σκύλο. Εβδομάδα πρώτη: Ευκαιρία για πάρτι που ο σκύλος επιβίωσε. Εβδομάδα δεύτερη: Το ”παιδί” ακόμα ζει. Εβδομάδα τρίτη: Είστε οικογένεια. Αυτό το τελευταίο.

7. Τα 11” αμέσως πριν το πρώτο φιλί. Άβολα, νευρικά, αμήχανα έντεκα ολόκληρα δευτερόλεπτα ακριβώς πριν επιβεβαιώσεις ότι αυτός απέναντί σου θέλει να σε φιλήσει και εσύ πρέπει να αποφασίσεις αν θα μείνεις στο ίδιο σημείο ακίνητη ή θα είσαι κουλ και θα μετακινηθείς προς πάσα κατεύθυνση με κίνδυνο να του κόψεις τη φόρα, να δώσεις λάθος μήνυμα ή να κουτουλήσετε.

8. Το δεύτερο ταξίδι που θα κάνετε μαζί και δεν θα έχει την αμηχανία του πρώτου. Μπορείς να του ζητήσεις να πάτε σε περισσότερα μουσεία και να περπατήσετε σε γραφικά σοκάκια σε σύγκριση με το πρώτο ταξίδι που είδατε όοοολα όσο είχε ο ταξιδιωτικός οδηγός και ούτε εκείνος πήγε στο γήπεδο, ούτε εσύ για ψώνια.

9. Μία από τις καλύτερες στιγμές είναι εκείνη η φορά που σκέφτεστε το ίδιο πράγμα, ταυτόχρονα, με τον ίδιο τρόπο.

10. Όταν ξέρετε πολύ καλά ο ένας τον άλλον και σε μία άβολη στιγμή μπορείτε να συνννεοηθείτε με τα μάτια. ‘Η έχετε τα δικά σας inside jokes #glukoulia_mwre