Η φιλία αυτό το σημαντικό πράγμα στη ζωή μας. Αυτοί οι μικροί έρωτες που έχουμε στο speed dial, αμέτρητα μηνύματα μαζί τους, που τους θυμώνουμε, που τρέχουμε σ αυτούς όταν όλα πάνε στραβά. Εκείνοι που ”αντικαθιστούν” τον γκόμενο μας όταν δεν έχουμε έναν τέτοιο. Εσύ δηλαδή δεν έχεις συνοδευτεί από κολλητό σε γάμο ξαδέρφου;;

Οι 10 τυποι φιλων που χρειαζεται ενα κοριτσι

1. Φίλοι που θα σε υποστηρίξουν.  Στο σχολείο θα είναι με το μέρος σου στον καυγά για τη γόμα, στο λύκειο θα είναι με το μέρος σου όταν αδικηθείς από τον καθηγητή. Στο πανεπιστήμιο θα σε περιμένουν απέξω στην εξεταστική. Θα σου φέρουν σούπα και περιοδικά εάν είσαι άρρωστη. Θα είναι μαζί σου όταν χωρίσεις. Θα σηκώσουν το τηλέφωνο εκείνοι όταν εσύ δεν μπορείς επειδή κλαις. Θα βγουν μπροστά όταν εσύ δεν έχεις κουράγιο. Θα είναι δίπλα σου όταν παρατήσεις τη δουλειά στη τράπεζα. Θα κάνουν το μοντέλο σου όταν αποφασίσεις να γίνεις φωτογράφος.

2. Φίλοι που σου απαντάνε εάν τους πάρεις στις 2 το πρωί.  Είτε επειδή θα χρειαστείς κάτι πραγματικά επείγον είτε επειδή θες να μιλήσεις με κάποιον. Από τις πιο όμορφες στιγμές σε μια φιλία.

3. Φίλοι που θα είναι δίπλα σου ακόμα και όταν είναι ερωτευμένοι.  Όσο φανταστικός και είναι ο φίλος της κολλητής σου υπάρχουν στιγμές που θέλεις να κάνετε beaute ή να πάτε για ένα κρασί οι δύό σας. Εαν αυτό δεν μπορεί να συμβεί μάλλον η φιλία σας δεν είναι και πολύ σημαντική για εκείνη/εκείνον.

4. Φίλοι που ξέρουν τι θες να πεις πριν το πεις.  Είναι αυτό το είδος φίλων που με μια ματιά θα ανταλλάξετε ολόκληρο διάλογο. ”Δεν μας αρέσει εδώ, πάμε να την κάνουμε”. ”τι μαλάκας αυτός ο τύπος”, ”μ αρέσει αυτός”.

5. Φίλοι που θα σου πουν την αλήθεια. Είναι από τα πιο δύσκολα skills σε φίλους. Να σου πουν την αλήθεια κατάμουτρα. Δεν σου πηγαίνουν οι αφέλειες. Ότι δεν έχεις δίκιο στον καυγά με την αδερφή σου.

6. Φίλοι που δε σε κρίνουν (διάβασε και αυτό το άρθρο) Είναι τόσο σημαντικό να μπορείς να είσαι 100% ο εαυτός σου με τους φίλους σου, χωρίς να ανησυχείς τι θα σκεφτούν για σένα.

7. Φίλοι με δικά σας αστεία.  Που μόνο εσείς καταλαβαίνετε.

8. Φίλοι στους οποίους δεν μπορείς να κρατήσεις κακία.  Οι φίλοι όπως και εσύ έχετε τα πάνω σας και τα κάτω σας. Τις διαφωνίες σας και τους καυγάδες σας. Είναι τόσο ωραίο να έχεις φίλους που θα σε συγχωρήσουν, δεν θα σε κρίνουν και θα προχωρήσετε μαζί. Το ίδιο θα κάνεις και εσύ.

9. Φίλοι που θα βγεις και θα περάσεις ωραία μαζί τους.  Ειδικότερα την εποχή που είσαι single θες παρέα για να βγεις, να διαλέξετε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει, να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο.

10. Φίλοι που ακούν πραγματικά.  Πολλοί άνθρωποι κάνουν πως ακούν αλλά στη πραγματικότητα σκέφτονται τα δικά τους. Είναι πολύ σημαντικοί οι φίλοι που θα σε ακούσουν ουσιαστικά. Προσέχουν τι λες και περιμένουν να τελειώσεις για να μιλήσουν. Ένας φίλος που νοιάζεται τι έχεις να πεις έχει μεγάλη αξία.

Να είσαι και εσύ μια τέτοια φίλη!