Ναι, μπορεί ο Timothée Chalamet να τρελαίνει κατά καιρούς τα social media με κάθε του εκκεντρικό post, ωστόσο αυτή τη φορά προκάλεσε κυριολεκτικά πανικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε πριν λίγες ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη και καθηλωτική φωτογραφία του ως Willy Wonka, δηλαδή ως ο θρυλικός χαρακτήρας από την ταινία Charlie and The Chocolate Factory. «Το suspense είναι τρομερό, ελπίζω ότι θα διαρκέσει», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας του. Φυσικά, ο πανικός δεν τελειώνει εδώ, αφού ο ηθοποιός δημοσίευσε την εικόνα και στο Twitter του, ενώ η Warner Bros τη μοιράστηκε μέσω Facebook και Instagram.

Τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, ο Timothée Chalamet έχει 13,7 εκατομμύρια ακόλουθους οι οποίοι προβλέπουμε ότι θα είναι εκστασιασμένοι. Κι όχι άδικα.

Λίγα λόγια για την ταινία 

Αν και τα περισσότερα στοιχεία για την ταινία παραμένουν ακόμα μυστικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες το film με τίτλο Wonka, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο Timothée Chalamet, επικεντρώνεται στη ζωή του νεαρού Willy Wonka και τις περιπέτειές του πριν ανοίξει το πιο διάσημο εργοστάσιο σοκολάτας στον κόσμο. Το καλύτερο; Ο ηθοποιός θα μας δείξει ή μάλλον θα μας εντυπωσιάσει με τις χορευτικές και μουσικές του ικανότητες, αφού μεγάλο μέρος της ταινίας αποτελείται από μουσικές σκηνές. Ο σκηνοθέτης Paul King θα δώσει ζωή στο σενάριο που έγραψε ο ίδιος μαζί με τον Simon Farnaby. Όσον αφορά την παραγωγή της ταινίας, εκείνη έχει αναλάβει το στούντιο Warner Bros.

Ο χαρακτήρας Willy Wonka δημιουργήθηκε από τον διάσημο συγγραφέα Roald Dahl και έκανε το ντεμπούτο του στο μυθιστόρημα Charlie and The Chocolate Factory του 1964. Το μυθιστόρημα ακολουθούσε τη ζωή ενός φτωχού αγοριού, του Charlie Bucket, το οποίο κερδίζει ένα χρυσό εισιτήριο για να περιηγηθεί στο θαυμάσιο και τρομακτικό εργοστάσιο σοκολάτας που διευθύνεται από τον Wonka. Το βιβλίο, όπως ήδη θα γνωρίζεις, έχει προσαρμοστεί δύο φορές στην οθόνη, με τον Wilder ως Wonka το 1971 και τον Johnny Depp να ενσαρκώνει τον ίδιο ρόλο στην ταινία του Tim Burton το 2005.

Και ναι, μετά από όλα αυτά συνεχίζεις να έχεις αμφιβολίες ότι πρόκειται για την πιο πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς;