Ο Sean Penn έχει κερδίσει δύο βραβεία Oscar, έχει βρεθεί πολλάκις μπλεγμένος σε σκάνδαλα για βία και αλκοόλ, έχει θυελλώδεις σχέσεις, έχει έντονη πολιτική άποψη και έχει καταφέρει να εισχωρήσει σε καρτέλ ναρκωτικών για να πάρει συνέντευξη από τον ηγέτη τους.

Τώρα δηλώνει έτοιμος να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που θα πάει στον Άρη, θυσιάζοντας πολλά στην πορεία.

Στις 14/9 είδαμε το πρώτο επεισόδιο της πολύ-αναμενόμενης Αμερικανο-Βρετανικής σειράς The First με πρωταγωνιστές τον Sean Penn και την Natascha McElhone. Το σόου παρουσιάζει τα μέλη μια ομάδας αστροναυτών, οι οποίοι γίνονται οι πρώτοι άνθρωποι που θα επισκεφτούν τον Άρη, την ώρα που ο πλανήτης Γη οδεύει προς τον αφανισμό του.

Αυτή τη φορά το κοινό βρίσκεται μπροστά σε μια σειρά (δράμα, επιστημονική φαντασία) η οποία ξαφνιάζει με την αισιοδοξία της για την ηθική των ανθρώπων, τα επιτεύγματα της ομαδικής δουλειάς και την σωτηρία του πλανήτη. Ο δημιουργός του House of Cards, Beau Willimon, αφήνει στην άκρη την ίντριγκα και τα πολιτικά παιχνίδια, για να παρουσιάσει την άλλη πλευρά την ανθρώπινης φύσης και ξαφνιάζει με το πόσο αβίαστα το καταφέρνει.


featured photo: The New Yorker