Ο βασικός λόγος που δεν είσαι χαρούμενη, με βάση το ζώδιό σου

Ο βασικός λόγος που δεν είσαι χαρούμενη με βάση το ζώδιό σου

Κατά τη διάρκεια της ζωής μας και σε διαφορετικές περιόδους οι λόγοι που μας κάνουν δυστυχισμένες, ή έστω όχι τόσο χαρούμενες, είναι πολλοί. Άλλα πράγματα μας ευχαριστούν στην εφηβεία, άλλα στα φοιτητικά μας χρόνια και στην ενήλικη πια ζωή μας. Υπάρχουν όμως πράγματα που μας ακολουθούν σχεδόν σε όλη τη ζωή μας, και μας βαραίνουν. Δεν μας αφήνουν να είμαστε πραγματικά χαρούμενες.

Στη δική σου ζωή ποιος είναι ο βασικός λόγος που δεν είσαι χαρούμενη; Εδώ θα δεις μια λίστα, με βάση το ζώδιό σου.

Κριός

Είσαι δυσαρεστημένη επειδή συμβιβάζεσαι με μια ζωή που δεν θέλεις ουσιαστικά. Κάνες ακριβώς αυτό που νομίζεις ότι είναι το σωστό αλλά δεν σου φέρνει την ευτυχία που θέλεις. Σταμάτα να συμβιβάζεσαι και ζήσε τη ζωή που θέλεις.

Ταύρος

Σε θλίβει το ότι αφήνεις πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις να εμποδίζουν τα πράγματα που μπορείς να ελέγξεις. Πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου, να βάζεις προτεραιότητες, να πιστέψεις σε εσένα και όσα μπορείς να καταφέρεις.

Δίδυμοι

Εστιάζεις τόσο πολύ σε αυτό που σκέφτονται οι άλλοι για εσένα που ξεχνάς να σκεφτείς τον εαυτό σου και τη ζωή σου. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς όμως για το τι σκέφτονται άλλοι άνθρωποι για εσένα. Πάντα οι άλλοι θα έχουν άποψη για τη ζωή σου, οπότε ζήσε όπως θέλεις.

Καρκίνος

Νιώθεις υπεύθυνη για τη ζωή άλλων ανθρώπων και το πως να αντιμετωπίζεις τα προβλήματά τους, ενώ αφήνεις τα δικά σου στην άκρη. Το να βοηθάς τους άλλους είναι υπέροχο, αλλά ήρθε η ώρα να αρχίσεις να συμμετέχεις όλο και λιγότερο στις ζωές των άλλων, ώστε να μπορείς να συμμετέχεις περισσότερο στη ζωή σου.

Λέων

Είσαι δυστυχισμένη επειδή δεν μπορείς να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν. Δεν μπορείς να ξεχάσεις ανθρώπους και να αποδεχτείς ότι η ζωή τους συνεχίζεται χωρίς εσένα. Είναι δύσκολο. Αλλά πρέπει να μάθεις να είσαι χαρούμενη με ότι έχεις τώρα. Οι άνθρωποι αλλάζουν και εσύ ακόμα άλλαξες, είναι αναπόφευκτο. Για να βρεις πρέπει να σταματήσεις να είσαι προσκολλημένη στο παρελθόν.

Παρθένος

Κρατάς όλα τα συναισθήματά σου για εσένα και δεν εκφράζεσαι. Είναι εντάξει να παραδεχτείς ότι η ζωή σου δεν είναι τέλεια και είναι εντάξει επίσης να μιλάς για τα προβλήματά σου. Δεν χρειάζεται να είσαι εσύ η δυνατή όλη την ώρα.

Ζυγός

Ζητάς συνεχώς αποδοχή από άτομα που δεν σε ενδιαφέρουν καν. Ήρθε η ώρα να ξεχάσεις ότι πρέπει να είσαι αρεστή από όλους. Μερικοί άνθρωποι δεν θα σε συμπαθήσουν ποτέ και αυτό είναι εντάξει! Να είσαι ευγνώμον για τους ανθρώπους στη ζωή σου που σε ενδιαφέρουν πραγματικά, οι υπόλοιπα δεν πρέπει να σε νοιάζουν τόσο.

Σκορπιός

Ανησυχείς συνεχώς για τις εξωτερικές απόψεις και το πως θα σε κρίνουν οι άλλοι. Ο καθένας έχει ανασφάλειες και ελαττώματα, αυτό είναι που μας κάνει κανονικούς ανθρώπους. Να είσαι αληθινή και ειλικρινής με τον εαυτό σου αρχικά, αυτό θα προσελκύσει τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή σου.

Τοξότης

Είσαι συνεχώς στεναχωρημένη και δυσαρεστημένη επειδή νιώθεις ότι ζεις ένα ψέμα. Προσπαθείς να είσαι κάποια που δεν είσαι πραγματικά για να κάνεις την οικογένειά σου ή τους φίλους σου, ή κάποιον άλλο (που δεν είσαι εσύ) ευτυχισμένους. Μην συμμορφώνεσαι πια με τις προσδοκίες άλλων ανθρώπων και ξεκίνα να κάνεις αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη. Σου αξίζει να είσαι χαρούμενη.

Αιγόκερως

Σε αγχώνει το ότι σε όλη τη ζωή σου έχεις πολλές ιδέες στο μυαλό σου, αλλά τελικά δεν κάνεις τίποτα για να τις πραγματοποιήσεις. Το να ξέρεις πού ή πώς να ξεκινήσεις κάτι είναι δύσκολο, αλλά εμπιστεύσου τον εαυτό σου και ξεκίνα να ακολουθείς αυτό που πραγματικά θέλεις. Άλλωστε εάν δεν ξεκινήσεις, έχεις σίγουρα μηδενικές πιθανότητες επιτυχίας.

Υδροχόος

Κάνεις συνεχώς πράγματα που δεν σε ικανοποιούν. Αγαπάς την ελευθερία σου, αλλά προσαρμόζεις τον τρόπο ζωής σου ώστε να μην την έχεις προτεραιότητα. Άρχισε να σκέφτεσαι όλους τους νέους δρόμους που μπορεί να ακολουθήσει η ζωή σου, επειδή δεν είσαι ποτέ αρκετά μεγάλη για να ξεκινήσεις κάτι νέο.

Ιχθύς

Δεν είσαι ποτέ ευχαριστημένη γιατί θέλεις πάντα περισσότερα. Συχνά ξεχνάς όλα όσα ήδη έχεις και ψάχνεις αυτό που σου λείπει. Είναι ανθυγιεινό όμως. Έχεις πολλά, αλλά δεν μπορείς να τα δεις μερικές φορές. Ξεκίνα να εστιάζεις σε όλα όσα έχεις και θα δεις πως είσαι πλήρης.

featured photo: unsplash.com/@arash_payam
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.