Αν ασχολείσαι έστω και λίγο με την αστρολογία θα ξέρεις πως είναι πολλοί αυτοί που μισούν τον Υδροχόο. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι εκφράζουν ενθουσιασμό μαθαίνοντας ότι κάποιος είναι Ταύρος ή έστω Ζυγός, η αποκάλυψη του δικού σου ζωδίου, αν ανήκεις στους Υδροχόους, συνοδεύεται από αυτόματες αρνητικές δηλώσεις.

Συχνά ο Υδροχόος περιγράφεται ως απρόβλεπτος, ψυχρός και αποστασιοποιημένος, οι οποίες είναι υποθέσεις που προκαλούν περισσότερο κακό παρά καλό κατά την πρώτη εντύπωση.

Αυτό το κοινό στερεότυπο είναι λογικό να σε μπερδέψει. Και εάν έχεις έστω και έναν Υδροχόο στη ζωή σου ξέρεις ότι χρειάζεται κάποιο διάστημα μέχρι να τον καταλάβεις, να τον συμπαθήσεις και τελικά να τον αγαπήσεις.

Ακολουθούν 10 λόγοι για τους οποίους οι Υδροχόοι είναι το ζώδιο που ερμηνεύεται με τη μεγαλύτερη λανθασμένη ερμηνεία.

Κλίνουν προς τη λογική, αλλά τα συναισθήματά τους είναι πιο βαθιά

Έχουν την τάση να δίνουν νόημα σε όλα μέσα από ένα λογικό πρίσμα, αλλά αγαπάνε βαθιά. Όταν αγαπάνε κάποιον, δεν αγαπάνε με μισή καρδιά. Οι Υδροχόοι αγωνίζονται να το δείξουν, αυτό είναι όλο.

Είναι πεισματάρηδες, αλλά αφοσιωμένοι.

Συχνά έχουν ισχυρές πεποιθήσεις, αλλά αυτό είναι επίσης μέρος αυτού που τους κάνει πολύ πιστούς στην οικογένεια, τους φίλους και την καριέρα τους.

Ξέρουν ότι δεν έχουν πάντα δίκιο, αλλά ντρέπονται γι’ αυτό.

Συνήθως ξέρουν ότι έκαναν ένα λάθος πριν καν τους το πει κάποιος, αλλά ντρέπονται γι’ αυτό. Είναι υπερήφανοι για το μυαλό του, γι’ αυτό φοβούνται ότι οι άνθρωποι θα νομίζουν ότι είναι ανόητοι όταν κάνουν κάτι λάθος. Ένας Υδροχόος όμως συνήθως θα ζητήσει συγγνώμη και θα αναλάβει την ευθύνη για τα λάθη του.

Οι Υδροχόοι κοιτάζουν τη μεγάλη εικόνα, αλλά εξακολουθούν να παρατηρούν λεπτομέρειες.

Τους αρέσει να βλέπουν τα πράγματα από μια ευρύτερη οπτική γωνία, αλλά εξακολουθούν να παρατηρούν τις μικρές χειρονομίες που κάνουν οι άνθρωποι. Μπορεί να μην το φωνάζουν, αλλά είναι πολύ παρατηρητικοί.

Μοιάζουν με τον Λέων με πολλούς τρόπους, αλλά το εκφράζουν διαφορετικά.

Αν και ο Λέων θεωρείται το αντίθετο των Υδροχόων, και τα δύο ζώδια είναι πεισματάρικα, πιστά στα λάθη τους και εξαιρετικά δημιουργικά με τον δικό τους τρόπο.

Οι Υδροχόοι απλά προστατεύονται, δεν είναι ψυχροί.

Μπορεί να μην μιλάνε ανοιχτά ή ελεύθερα για τα συναισθήματά τους, αλλά τα νιώθουν τόσο βαθιά που τους κάνει να χάνουν τον ύπνο τους μερικές φορές. Έχουν την τάση να εσωτερικεύουν τα συναισθήματά τους επειδή δεν τους αρέσει να προκαλούν δράματα. Χρειάζεται χρόνος για να κερδίσει κάποιος την εμπιστοσύνη τους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 5 ζώδια που βάζουν την αυτοφροντίδα τους πάνω από όλα