Το ίδιο στούντιο που κρύβεται πίσω από το τρελά επιτυχημένο The Walking Dead αλλά και το Humans μόλις ανακοίνωσε τη νέα του παραγωγή με τίτλο On Becoming a God in Central Florida. Το καλύτερο σε όλο αυτό είναι πως ο σκηνοθέτης αυτής της σειράς είναι ο Γιώργος Λάνθιμος, συμπαραγωγός ο George Clooney και πρωταγωνίστρια η Kirsten Dunst.

Η σειρά διαδραματίζεται στο Ορλάντο στις αρχές του 1990 όπου μια γυναίκα κυνηγά να ζήσει το Αμερικάνικο όνειρο. Η Dunst υποδύεται την Krystan Gill, μια χήρα η οποία δεν έχει καθόλου λεφτά και δουλεύει σε ένα θεματικό πάρκο με νεροτσουλήθρες. Η Gill μετά από πολλές απατεωνιές καταφέρνει να φτάσει στην κορυφή της Founders American Merchandise.

Ο Λάνθιμος όπως ήδη γνωρίζουμε, είναι γνωστός για τον σουρεαλισμό του καθώς συνεχίζει να απολαμβάνει τη διεθνή αναγνώριση του κοινού από τον “Κυνόδοντα” μέχρι τον “Αστακό”. Καθώς και μερικοί πιστεύουν ότι θα μπορούσε να μπει στην ίδια κατηγορία και με τους εκκεντρικούς αδελφούς Coen. Παρ’ όλα αυτά, εκτός από την σειρά On Becoming a God in Central Florida, ο Γιώργος Λάνθιμος  αυτή την περίοδο μοιάζει να ολοκληρώνει και την νέα του ταινία “The Killing Of A Sacred Deer” με πρωταγωνιστές τους Nicole Kidman και Colin Farrell. 

Photo source: FX