Κάθε επιδερμίδα έχει να πει μια ιστορία. Υπάρχει φθορά που μπορείς να δεις και φθορά που δεν είναι ακόμα ορατή στην επιδερμίδα. Και οι δύο τύποι φθοράς στέλνουν σήματα που ενεργοποιούν το νέο CIinique Smart Custom Repair Serum.

Clients|Clinique

Ο νέος ορός της Clinique, σαν ένα κοκτέιλ συστατικών που συνυπάρχουν αρμονικά, προσφέροντας την πιο ισχυρή αλλά ταυτόχρονα πολύ απαλή υφή, προσφέρει στοχευμένη επανόρθωση με ορατά αποτελέσματα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της επιδερμίδας σου. Μια επαναστατική σύνθεση που συνδυάζει τα μηνύματα φθοράς που στέλνει η επιδερμίδα σου με τα δραστικά συστατικά του ορού και έτσι δημιουργείται η πιο στοχευμένη δράση που μπορούσες να περιμένεις ποτέ. τη δύναμη από 37 πατέντες, για να προσφέρει στοχευμένη επανόρθωση. Εάν τα συστατικά δεν είναι αναγκαία για κάποια συγκεκριμένη ανάγκη της επιδερμίδας, τότε παραμένουν σε επαγρύπνιση για το επόμενο σήμα sos!

Clients|Clinique

Ορατή βελτίωση του ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου, των σκούρων κηλίδων, της θαμπής επιδερμίδας και  της χαλάρωσης είναι μερικά μόνο από όσα μπορεί να σου χαρίσει το Clinique Smart Custom Repair Serum μέσα σε λίγες εβδομάδες χρήσης, αφού περιλαμβάνει μία σύνθεση που συνδυάζει τη συνεργασία από διάφορες τεχνολογίες και έχει ως τελικό σκοπό την στοχευμένη επανόρθωση.

Πως λειτουργεί:

Πιέζεις δύο φορές την αντλία του serum πάνω στην παλάμη σας και εφαρμόζεις τον ορό σε καθαρή επιδερμίδα σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Άπλωσε με απαλές κινήσεις από τα κεντρικά σημεία του προσώπου, ανοδικά και προς τα έξω και συνέχισε αγκαλιάζοντας τις περιοχές του προσώπου σου με όλη την επιφάνεια της παλάμης, ώστε να απορροφηθεί τέλεια και τέλος με διακριτικά χτυπηματάκια στα μάγουλα, με τις άκρες των δακτύλων σας. Έτσι, έχεις ενεργοποιήσει την επιδερμίδα σου να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο, τα ευεργετικά του συστατικά.