Είναι ομολογουμένως το πρόσωπο του καλοκαιριού, όσον αφορά τα δρώμενα της fashion εποχής. Ο ίδιος έχει φτάσει τη φήμη του μέχρι το Hong Kong, όπου άνοιξε πρόσφατα και το νέο του κατάστημα. Το όνομά του συνδέεται άμεσα με τις πιο αναγνωρισμένες τσάντες, καθώς επίσης και με την συνεργασία του με τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη, Kanye West.

Ο Virgil είναι πολυτάλαντος- αλλά και πολυάσχολος θα λέγαμε- καθώς εκτός του ότι είναι σχεδιαστής, κατέχει κι άλλες εμπειρίες στο δυναμικό του, όπως dj, αρχιτέκτονας, πολιτικός μηχανικός και σχεδιαστής επίπλων.

virgil

Όσον αφορά τις συνεργασίες του, ο Virgil έγινε ευρέως γνωστός για τις επαγγελματικές του επαφές με τον Kanye West και τη Bella Hadid. Ο Kanye μάλιστα τον προσέλαβε στα 22 του χρόνια ως creative director και δήλωσε πως είναι απ’τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχει γνωρίσει.

Το προσωπικό του brand Off-White ακολουθεί τα βήματα της street style εκδοχής ρούχων, τύπου Supreme. Ο ίδιος έχει λανσάρει πολλές συνεργασίες με γνωστά brands όπως η Nike και η Levi’s.

Το βασικότερο χαρακτηριστικό που τον κάνει και πιο δημοφιλή είναι η συνεργασία του με την IKEA, για τον σχεδιασμό μιας τσάντας με τη δική του υπογραφή. Επίσης λέγεται ότι του προτάθηκε να αναλάβει και τον σχεδιασμό επίπλων για την ίδια εταιρεία.

Οι μετοχές του φαίνεται να ανεβαίνουν στα ύψη για τα επόμενα χρόνια καθώς το Museum of Contemporary Art του Σικάγο ανακοίνωσε πως ετοιμάζει συνεργασία με τον σχεδιαστή για το 2019, όπου και θα παρουσιάσει, σε μια ειδική θεματική, τα σημαντικότερα από τα έργα του. Όχι και άσχημα για τον 36χρονο Virgil!