Ως ένα από τους leader της Plus Size μόδας, η εταιρία Lane Bryant προχώρησε σε μια ηχηρή συνεργασία με τον σχεδιαστή μόδας Christian Siriano, με σκοπό να βελτιώσει την ποικιλία των ρούχων σε μεγέθη από 12 και άνω. Μετά την πρόσφατη επιτυχία της καμπάνιας #ImNoAngel, η Lane Bryant έχει φτάσει την αναγνωρισιμότητα αλλά και τα έσοδά της στα ύψη. Με τη συνεργασία αυτή μάλιστα ελπίζει να κρατηθεί στο top της λίστας με τις εμπορικότερες plus size εταιρίες.

O Christian Siriano σχεδιαζει για την Lane Bryant savoir ville

Ο Christian Siriano είναι ένας νέος και πολλά υποσχόμενος σχεδιαστής, μάλιστα κατάφερε να κερδίσει στο αμερικάνικο Project Runway της τέταρτης σεζόν. Έχει επανειλημμένα αποδείξει πως είναι κάτι παραπάνω από ένας tv star χάρη στις άψογες κολεξιόν του, τα sold out fashion show του, καθώς και την αναγνώρισή του από το Συμβούλιο Σχεδιαστών. Πρόσφατα δημιούργησε ένα νυφικό φόρεμα για το blog της plus size blogger, Nicolette Mason, δίνοντας μια γεύση στο κοινό από την επερχόμενη συνεργασία του με την Lane Bryant.

“Η μόδα δεν πρέπει να ορίζεται από το μέγεθος”, δήλωσε ο Siriano σε συνέντευξή του σχετικά με τη συλλογή που θα βγει μέσα στο καλοκαίρι. “Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κόκκινο χαλί ή μια συνηθισμένη μέρα στο γραφείο, κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να αισθάνεται κομψή και άνετη μέσα στα ρούχα της. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή τη συνεργασία διότι μου δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσω τα σχέδιά μου στη γυναίκα με τις καθημερινές απαιτήσεις επιτρέποντάς της να αισθάνεται όσο το δυνατόν περισσότερο μοδάτη”.