Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο New York Fashion Week ήταν το runway της Victoria Beckham.

Το πιο αναγνωρίσιμο fashion icon της Μεγάλης Βρετανίας και πρώην αγαπημένο Spice Girl, παρουσίασε την συλλογή της για Spring/Summer 2016.

Ό,τι ξέραμε και είχαμε δει όλες τις προηγούμενες φορές αυτή τη φορά απουσίαζαν. Τα στενά φορέματα, έδωσαν την θέση τους σε αέρινα σύνολα. Οι γόβες στιλέτο αντικαταστάθηκαν από πέδιλα και flat. Τα swing dresses και οι φούστες σε midi μήκος έκαναν την εμφάνισή τους και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Τα χρώματα και τα μοτίβα που κυριάρχησαν ήταν το λευκό, οι υπερμεγέθη ρόμβοι, οι κόκκινες λεπτομέρειες, τα πορτοκαλί suede κομμάτια, τα tropical beach σχέδια.

Όπως η ίδια ανέφερε η έμπνευση της αποτέλεσαν τα μέρη που ζει και τα ταξίδια της μεταξύ Λονδίνου και L.A. Στόχος αυτής της συλλογής ήταν η δημιουργία ρούχων που αποπνέουν άνεση, ελευθερία και φρεσκάδα.

NYFW  Victoria's Beckham fashion show savoir ville (1)

Ναι, ναι καλά διάβασες. Άνεση- ελευθερία –φρεσκάδα από το posh girl που έμαθε να ζει μέσα στα στενά φορέματα περπατώντας πάνω σε Louboutin!

Και με έναν μαγικό τρόπο τα κατάφερε! Μοναδικά κομμάτια που σε ταξιδεύουν, με πολυτελή υφάσματα, αέρινες γραμμές και prints που ξεχωρίζουν. H Victoria αποδεικνύει πως μεγαλώνει και ωριμάζει σαν σχεδιάστρια. #victoriabeckham enjoy #nyfw.

NYFW  Victoria's Beckham fashion show savoir ville (2)