Τώρα εσύ λογικά θα αναρωτιέσαι πότε θα σταματήσουμε επιτέλους να μιλάμε για το Normal People. Αν συνεχίσουν, όμως, με αυτές τις εκπλήξεις, ένα είναι το σίγουρο. Ποτέ δε θα σταματήσουμε. Σήμερα, ας πούμε, αποφάσισαν να μας ανακοινώσουν ότι θα ξαναδούμε τον Connell και τη Marianne σε 2 ακόμα επεισόδια. Πώς να μείνουμε ψύχραιμες;

Το Normal People κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο και μας δείχνει τον Connell και τη Marianne 40 χρόνια αργότερα

Η Sally Rooney έχει γράψει τι γίνεται μεταξύ του Connell και της Marianne μετά το Normal People
dazeddigital.com

Δε θέλει να μας δείξει τι έγινε ακριβώς μετά το τέλος της σειράς. Και σίγουρα δεν πρόκειται για ένα κανονικό sequel – αυτό το ενδεχόμενο θα πρέπει να το ξεχάσουμε γενικά. Αυτά τα 2 επεισόδια μας δείχνουν πώς θα έμοιαζαν οι ζωές του Connell και της Marianne 40 χρόνια μετά το τέλος της σειράς που παρακολουθήσαμε – και ειλικρινά μάς διέλυσε. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των δύο αυτών επεισοδίων είναι ότι εξυπηρετούν έναν διαφορετικό σκοπό.

Όπως ανακοινώθηκε, έρχονται για να δώσουν μία κωμική διάσταση για να απαλύνουν λίγο τις πληγωμένες ψυχές μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε από αυτό, μιας και δε δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες. Δεν μπορούμε καν να φανταστούμε άλλωστε καμία κωμική σκηνή που να περιλαμβάνει αυτούς τους δύο χαρακτήρας. Επομένως, σίγουρα ό,τι κυκλοφορήσει θα είναι έκπληξη. Ο Paul Mescal, μάλιστα ανέφερε ότι θα υπάρχει και κάποιος guest ηθοποιός-έκπληξη. Πολλές οι εκπλήξεις γενικά, κι εμείς ανυπομονούμε για την Παρασκευή που θα κυκλοφορήσουν τα δύο αυτά επεισόδια.

Μέχρι τώρα ο καθένας μας έδινε διαφορετικές ερμηνείες για το μέλλον της Marianne και του Connell

Κι ίσως αυτή να είναι και η μαγεία της όλης υπόθεσης. Το μοναδικό στοιχείο που είχαμε για τη συνέχεια, ήταν αυτή η μικρή ιστορία της Sally Rooney που τους ακολουθεί όταν πια έχουν γίνει και οι δύο 23 χρονών. Το “40 χρόνια μετά” σίγουρα δε το περιμέναμε.