Η ρομαντική κομεντί του Netflix που μας έκανε να χαρίσουμε την καρδιά μας στον Noah Centineo επιστρέφει επίσημα. Ναι, έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του ‘To All The Boys I’ve Loved Before’.

Αφού ανακοίνωσαν το sequel της ταινίας πέρσι, οι πρωταγωνιστές της, Lana Condor (Lara Jean Covey) και  Noah Centineo (Peter Kavinsky) έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα. Τα νέα ανακοινώθηκαν στο Twitter, όταν ο Centineo έκανε το εξής tweet: “TATB2 here we come”, βάζοντας το LAX ως τοποθεσία.

Η Condor απάντησε: “I can’t wait to see ya.” Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμείς θα μπορούσαμε να περιμένουμε μέχρι να τον δούμε. Στο μεταξύ, και το Netflix έκανε σαφή τα γυρίσματα και το ότι το sequel της rom-com θα πάρει σάρκα και οστά γράφοντας: “IT IS HAPPENING @toalltheboysnetflix,” στο Instagram.

Όσον αφορά την υπόθεση, το πιο πιθανό είναι ότι θα ακολουθήσει την ιστορία του δεύτερου βιβλίου της τριλογίας. Ακριβώς όπως και η πρώτη. Με μόνη προσθήκη: Ένα ερωτικό τρίγωνο φυσικά. Η ταινία -που μπορεί να πάρει και τον τίτλο του βιβλίου, P.S. I Still Love You- θα μας συστήσει άλλον ένα παραλήπτη των γραμμάτων της Lara Jean: Τον John Ambrose.

Σύμφωνα με την Condor δεν έχει βρεθεί ακόμα ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Ambrose. “Δεν ξέρω ποιος θα παίξει τον John Ambrose”, δήλωσε στο Cosmopolitan US.

“Αλλά ξέρω πως ψάχνουμε εδώ και πολύ καιρό κάποιον που μπορεί να ταιριάξει με τη γοητεία και την τελειότητα του Noah Centineo. Το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Όποιον και να φέρουμε, θα κάνει εξαιρετική δουλειά και πιστεύω ότι οι άνθρωποι θα διχαστούν πολύ”.

Όσον αφορά το ερωτικό αυτό τρίγωνο, η Condor είναι εξίσου διχασμένη: “Με αναστατώνει αρκετά γιατί πιστεύω πως η Lara Jean και ο Peter θα έπρεπε να είναι μαζί για πάντα”, δήλωσε στο The Hollywood Reporter. Επίσης, αποκάλυψε πως ο Noah Centineo είναι ενθουσιασμένος με αυτές τις εξελίξεις γιατί θέλει περισσότερο δράμα στην ταινία.

Τα κακά νέα είναι ότι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε.


featured image: Revelist