Ο Noah Centineo επιστρέφει με νέα ταινία και για να είμαστε ειλικρινείς, δεν ξέρουμε αν νιώθουμε απόλυτα έτοιμες.

Γενικά τα πράγματα έχουν ηρεμήσει από τότε που τα google searches “Peter Kavinsky actor” είχαν φτάσει στο Θεό. Εμείς είχαμε ξεχάσει την υστερία και απλά δηλώναμε ότι θέλουμε κάποια στιγμή να τον ξαναδούμε στις οθόνες μας. Σίγουρα πάντως περιμέναμε πώς και πώς και το sequel του To All The Boys I’ve Loved Before.

Τώρα όμως, το trailer της νέας ταινίας του Noah Centineo στο Netflix, The Perfect Date, κυκλοφόρησε. Δηλώνουμε έτοιμες να μπούμε πάλι στα περίεργα mind games της εμμονής.

Ο Centineo υποδύεται τον Brooks Rattigan. Έναν μαθητή Λυκείου που στην προσπάθειά του να μαζέψει τα χρήματα που χρειάζεται για να μπει στο πανεπιστήμιο των ονείρων του (ναι, το Yale) κάνει το εξής: Φτιάχνει ένα app όπου μπορούν διάφορες πλούσιες έφηβες να τον προσλάβουν όταν χρειάζονται ένα ιδανικό ραντεβού.

Όλο αυτό φυσικά συμβαίνει για να καταφέρει να εντυπωσιάσει το κορίτσι των ονείρων του. Την πλούσια και δημοφιλή κοπέλα που αρέσει στον Brooks υποδύεται η Camila Mendes του Riverdale. Βέβαια, το κορίτσι που του αξίζει φαίνεται να είναι κάτω από τη μύτη του τόσο καιρό και να μην το έχει αντιληφθεί.

Η ταινία αναμένεται να βγει στον αέρα του Netflix μέσα στον Απρίλιο του 2019. 

Στο μεταξύ, ο 22χρονος Noah βιώνει την απόλυτη κορύφωση της φήμης του από την πρεμιέρα του TATBILB, αλλά και την επιτυχία του Sierra Burgess Is A Loser. Επόμενη δουλειά του θα είναι το remake του Charlie’s Angels, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα του sequel του TATBILB.


featured image: IndieWire