Υπάρχουν μέρες που το τελευταίο πράγμα που ζητάς από μια ταινία είναι να σου δώσει τροφή για σκέψη. Ωραία, αυτές τις μέρες δες κάποια από αυτές τις ταινίες ή τις σειρές. Προμηθεύσου το σνακ που λιγουρεύεσαι από το πρωί και χάσε τον εαυτό σε ένα no-stress, μακριά από την πραγματικότητα, σύμπαν.

Friends (1994-2004)

8 ταινίες και σειρές για τις μέρες που το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι είναι food for thought
We Heart It

Τα Φιλαράκια είναι μια εικονική σειρά με τεράστιο φαν κλαμπ ακόμα και σήμερα. Σίγουρα, το 2020 τα ζητήματα που πραγματεύεται θα έλεγε κανείς πως τα έχουμε λύσει προ πολλού, αλλά αυτό δεν της κλέβει τη διαχρονική ποιότητά της. Bonus: αν ξεκινήσεις τα Φιλαράκια τώρα, αυτή η no-stress διάθεση θα κρατήσει για αρκετό καιρό, αν σκεφτείς τον αριθμό των σεζόν.

Notting Hill (1999)

goodhousekeeping.com

Ένας Londoner ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου ερωτεύεται μια διάσημη ηθοποιό του Hollywood που μπαίνει τυχαία στο κατάστημά του. Τα εμπόδια μεταξύ τους είναι πολλά, το θέμα είναι αν εσύ έχεις πίστη στα happy ending των ταινιών των 90s.

Queer Eye (2018- σήμερα)

etsy.com

Πέντε queer, αξιαγάπητοι τύποι που θα ήθελες για κολλητούς σου, κάνουν makeovers σε άτομα που το έχουν πολύ ανάγκη. Πέραν της συγκίνηση που σου προσφέρει σε κάποιες στιγμές, παίρνεις και αρκετές ιδέες σε επίπεδο μόδας, ομορφιάς, μαγειρικής και διακόσμησης.

La La Land (2016)

tinselbox.com

Ryan Gosling και Emma Stone ξαναερωτεύονται σε αυτή την ταινία. Αυτή τη φορά, τους φέρνει κοντά το κοινό τους πάθος να κάνουν αυτό που αγαπούν. Μαθαίνουν πως για να πετύχεις τους στόχους σου κάποιες φορές έρχεσαι αντιμέτωπος με endings που δε μπορούσες καν να φανταστείς. Πίστεψέ μας, αυτό το σύγχρονο musical είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να μπεις σε μια no-stress σφαίρα.

No Strings Attached (2011)

impawards.com

Δυο νέοι άνθρωποι συμφωνούν να μπουν μαζί σε μια σχέση με μοναδικό ζητούμενο το σεξ. Όπως, όμως, συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, τα συναισθήματα δεν ελέγχονται και τόσο εύκολα και οδηγούν ή στον έρωτα ή τον χωρισμό. Τι από τα δυο πιστεύεις ότι γίνεται στην περίπτωση των Ashton Kutcher και Natalie Portman;

The Kissing Booth (2018)

imdb.com

Η Elle ερωτεύεται τον αδερφό του καλύτερού της φίλου και καταλήγει να παραβιάζει έναν κανόνα της φιλίας τους. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο μπερδεμένα όταν βρίσκει την ανταπόκριση που δεν ξέρει αν ήθελε.

Always Be My Maybe (2019)

madddans.com

Δυο παιδικοί φίλοι, “διαλύουν” τη φιλία τους όταν γίνονται ο ένας το πρώτο σεξ του άλλου. Μετά από αρκετά χρόνια, ξανασυναντιούνται και συνειδητοποιούν πως είναι ακόμα ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Ωστόσο, όσα τους χωρίζουν είναι ακόμα εκεί.

featured image: We Heart It