Μια επίσημη εμφάνιση είναι συχνά συνδεδεμένη με έντονο μακιγιάζ, κι εμάς να θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε κάθε μικρό μπουκαλάκι που έχουμε στη συλλογή μας για να πετύχουμε ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Φροντίζουμε να έχουμε αρκετή ώρα μπροστά μας για να απλώσουμε όλες αυτές τις στρώσεις makeup και ενημερώνουμε ότι θα αργήσουμε 5 (δηλαδή 25) λεπτάκια παραπάνω.

Τι θα έλεγες εάν σου δείχναμε πώς να πετύχεις το τέλειο make up χωρίς foundation και τα συναφή;

  • Ξεκίνησε με το να στρώσεις και να γεμίσεις τα φρύδια σου, εφόσον αυτά πρωταγωνιστούν. Προσοχή στο τι μολύβι ή gel θα χρησιμοποιήσεις, καθώς πρέπει να ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών σου.
  • Με ένα primer που περιέχει λάμψη, ή μια ενυδατική με χρώμα και shimmer, άπλωσέ τη σε ολόκληρο το πρόσωπο, χωρίς να παραλείψεις τον λαιμό σου. Θα σου χρησιμεύσουν τα κατάλληλα πινέλα, που θα βοηθήσουν να απλώσεις ομοιόμορφα το προϊόν.

Once Upon a Night Set of 3 Brushes, Sephora

www.sephora.gr
  • Με το αγαπημένο σου concealer, φώτισε την περιοχή κάτω από τα μάτια, κάλυψε το σημείο Τ και την μέση του μετώπου σου, αλλά και τυχόν δυσχρωμίες ή σκούρες περιοχές. Βάλε και λίγο στα χείλη σου ταμποναριστά, για μεγαλύτερη διάρκεια στο κραγιόν σου αργότερα!
  • Οι σκιές και το μακιγιάζ ματιών που θα ακολουθήσεις είναι καθαρά δική σου επιλογή. Ένα μαύρο cat eye με απλό eyeliner είναι κλασικό και αξεπέραστο, σε κάθε περίπτωση.
 

Volcano Goddess Eyeshadow Palette, Becca Cosmetics

www.sephora.gr
  • Με ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων τόνισε το σχήμα τους και ενίσχυσε την καμπύλη τους, δίνοντας ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα. Εφάρμοσε την αγαπημένη σου μάσκαρα, κατά προτίμηση σε κλασσικό μαύρο χρώμα.
  • Πέρασε ένα μπρόνζερ και κάλυψε όλο το πρόσωπο, δίνοντας έμφαση στην περιοχή κάτω από τα ζυγωματικά σου.

Orgasm Infatuation Palette, Nars

www.sephora.gr
  • Ρουζ σε φυσική απόχρωση θα τονίσει το χρώμα του δέρματός σου, αρκεί να εφαρμοστεί με προσοχή και απόλυτη αρμονία με την υπόλοιπη βάση.
  • Το highlighter σου είναι ένας από τους καλύτερους συμμάχους σε αυτή την περίπτωση, φωτίζοντας όλα τα σημεία στα οποία πέφτει το φως και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σου.
 

Mini Blush & Mini Highlighter, Nars

www.sephora.gr
Βάλε ένα έντονο κραγιόν και είσαι έτοιμη!
refinery29.com