Καμιά φορά βλέπεις έναν ηθοποιό στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη και προσπαθείς να καταλάβεις τι σου θυμίζει. Τον έχεις ξαναδεί κάπου; Μήπως διάβασες συνέντευξή του; Μήπως είναι ζευγάρι με κάποιο άλλο άτομο του χώρου; Μήπως απλά τον ονειρευόσουν; Σε αυτό το τελευταίο ερώτημα φαίνεται να απαντά θετικά η παρουσία του Nikesh Patel σε δύο πρόσφατες τηλεοπτικές επιτυχίες.

Αν ήμασταν στα ’90s, ο Nikesh Patel θα ήταν ο βασικός ανταγωνιστής του Hugh Grant

Με βάση αυτή τη μικρή “σύγκριση” καταλαβαίνεις πού το πάμε. O Nikesh Patel γεννήθηκε στο Wembley του Λονδίνου και μεγαλώνοντας ονειρευόταν να γίνει δημοσιογράφος. Όταν τελικά πήγε στο πανεπιστήμιο, τότε συνειδητοποίησε την αγάπη του για την υποκριτική και στράφηκε σε αυτό το επάγγελμα. Στην αρχή οι ρόλοι που είχε ήταν εξ ολοκλήρου στο θέατρο. Παράλληλα, έκανε κάποια guest σε επεισόδια γνωστών σειρών, μέχρι το 2015 που έγινε ευρέως γνωστός στο βρετανικό κοινό από τη σειρά Indian Summers.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Nikesh Patel (@inikeshpatel)

Εμείς οι υπόλοιποι τον γνωρίσαμε αρχικά μέσα από το remake του Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία, όπου είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μετά από μία τέτοια συμμετοχή, όλες οι αναφορές στον Hugh Grant ήταν κάπως αναπόφευκτες. Ωστόσο, ο Nikesh Patel έχει κάτι που έλειπε από τους ρομαντικούς ήρωες των ’90s. Μοιάζει πολύ πιο προσγειωμένος, ενώ ζει το όνειρό του και καταρρίπτει κάθε δείγμα τοξικής αρρενωπότητας. Αυτό από μόνο του είναι ιδιαίτερα γοητευτικό.

Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στη σειρά Starstruck μαζί με την Rose Matafeo

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Nikesh Patel (@inikeshpatel)

Εκεί το στόρι είναι ιδιαίτερο γνωστό σε όλους μας. Κορίτσι γνωρίζει αγόρι, κορίτσι κοιμάται με αγόρι, αγόρι ερωτεύεται κορίτσι παράφορα. Το μοναδικό εμπόδιο σε όλη αυτή την ιστορία είναι πως ο Nikesh Patel  υποδύεται έναν πολύ γνωστό ηθοποιό, που όμως η Jessie δεν γνωρίζει. Κι ενώ αυτό θα μπορούσε να είναι άλλο ένα κλισέ love story όπως όλα όσα βλέπουμε τόσα χρόνια, έχει κάτι ιδιαίτερα αναζωογονητικό να πει.

Να πούμε πάλι σε αυτό το σημείο ότι και το Starstruck έχει ως βάση του το Μία Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ με τον Hugh Grant και την Julia Roberts, απλά στην πιο millennial εκδοχή του. Επομένως, οποιαδήποτε σύγκριση του Nikesh Patel με τον Hugh Grant σίγουρα δεν είναι τυχαία, προς υπεράσπισή μας.