Ο Nick Jonas ήθελε να πάρει το κουτάβι του μαζί του στις Χρυσές Σφαίρες και από εμάς είναι ναι

Ο Nick Jonas ήθελε να πάρει το κουτάβι του μαζί του στις Χρυσές Σφαίρες και από εμάς είναι ναι

Όλοι οι γονείς ζώων ξέρουν πολύ καλά πώς είναι να αφήνεις μόνο το κουτάβι σου στο σπίτι, ακόμα και για μισή ώρα. Το ίδιο ισχύει και για τους celebrities. Βιώνουν και εκείνοι με τον ίδιο τρόπο το άγχος του αποχωρισμού.

Με τέλεια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Golden Globes την Κυριακή, ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra σταμάτησαν για να μιλήσουν με τον Ryan Seacrest. Το θέμα ήταν το νέο τους γερμανικό ποιμενικό: Ο Gino.

Όπως αποδείχτηκε, το ζευγάρι σκέφτηκε σοβαρά το ενδεχόμενο να τον πάρουν μαζί τους στο κόκκινο χαλί, αλλά δυστυχώς δεν επιτρέπονταν τα σκυλιά. "Σκεφτόμασταν να τον φέρουμε μαζί μας απόψε", αποκάλυψε ο Jonas. "Αλλά είπαν όχι". Η Chopra έκανε πλάκα λέγοντας "δεν έλαβε πρόσκληση".

Zap Gossip News

Η 37χρονη ηθοποιός έκανε δώρο-έκπληξη τον Gino στον σύντροφό της στην επέτειό τους τον Νοέμβριο, αφού είχε μοιραστεί μαζί της πως θέλει έναν μεγαλύτερο σκύλο. "Ο Nick είπε πως ήθελε ένα μεγάλο κουτάβι. Εγώ έχω έναν μικρό σκύλο, την Diana και δεν νομίζω πως είναι αρκετή για εκείνον. Έλεγε συνεχώς, ξέρεις, πως θα ήταν τέλειο να πάρουμε έναν γερμανικό ποιμενικό", εξήγησε στο κόκκινο χαλί.

Τα καλά νέα είναι πως απανταχού fans και dog lovers θα βλέπουν τον Gino σε events στο Hollywood πολύ σύντομα

Ο τραγουδιστής των Jonas Brothers σκοπεύει να τον εκπαιδεύσει ώστε να συμβάλει στο awareness για τον διαβήτη. "Ίσως να μπορεί να εντοπίζει πότε έχω χαμηλό σάκχαρο στο αίμα ή υψηλό", εξήγησε ο Jonas τον προηγούμενο μήνα στο The Late Late Show.

Πηγή: iheart.com

featured image: Yahoo News Malaysia
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.