Εάν είσαι ο τύπος του ανθρώπου που τρελαίνεται για την εσωτερική διακόσμηση, εκτιμάς βαθιά τα design tips ή απλώς σου αρέσει να βλέπεις καλαίσθητους χώρους, το Netflix προσφέρει μια ολόκληρη σειρά από περιεχόμενο εμπνευσμένο από εσωτερικούς χώρους.

Με αφορμή μια από τις αγαπημένες μας εκπομπές του Netflix, το The Home Edit, η οποία επέστρεψε για δεύτερη σεζόν τον Απρίλιο, έχουμε ψάξει και σου προτείνουμε τις καλύτερες εκπομπές για τη διακόσμηση και το interior design που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα του Netflix.

The World’s Most Extraordinary Homes

Ο βραβευμένος αρχιτέκτονας Piers Taylor και η ηθοποιός Caroline Quentin ταξιδεύουν στον κόσμο αναζητώντας όμορφα, ασυνήθιστα σπίτια, μεταξύ των οποίων και ένα πανέμορφο σπίτι στην Αντίπαρο.

Stay Here

Μια σχεδιάστρια και ένας μεσίτης προσπαθούν να μάθουν σε κάποιους ιδιοκτήτες ακινήτων το πώς μπορούν να μετατρέψουν τα ενοικιαζόμενα τους σε “χρυσωρυχεία”.

Amazing Interiors

Εκκεντρικοί ιδιοκτήτες φαινομενικά συνηθισμένων σπιτιών, που είναι όμως γεμάτα εκπλήξεις: από τρενάκια στην πίσω αυλή μέχρι ενυδρεία εσωτερικού χώρου. Αν σου αρέσουν οι πιο ιδιαίτερη χώροι, θα λατρέψεις αυτή τη σειρά.

Tiny House Nation

Μικρά σπίτια, μεγάλες ιδέες. Οι παρουσιαστές αυτής της σειράς ταξιδεύουν σε όλη την Αμερική και βοηθούν οικογένειες να μάθουν να ζουν σε μικρά σπίτια βρίσκοντάς τους όμως τις πιο λειτουργικές λύσεις για τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους.

Motel Makeover

Οι κολλητές φίλες April Brown και Sarah Sklash, καμία από τις οποίες δεν είχε προηγούμενη εμπειρία στον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, αποφασίζουν να αναλάβουν μερικά από τα πιο παλιομοδίτικα μοτέλ της Αμερικής και να τα μετατρέψουν σε ονειρεμένα ξενοδοχεία. Τι μπορεί να πάει στραβά; Λοιπόν, πολλά δεδομένου ότι ξεκίνησαν τη σειρά στα πρόθυρα της πανδημίας του κορωνοϊού!

The Parisian Agency

Το “The Parisian Agency” έχει ως επίκεντρο την κομψή οικογένεια Kretz και την επιχείρηση πολυτελών ακινήτων τους. Η οικογένεια βγάζει τα προς το ζην αγοράζοντας και πουλώντας απίστευτα ακίνητα για τους πολύ πλούσιους Γάλλους πελάτες της, τόσο στην Γαλλία όσο και στο εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 4 hacks οργάνωσης που είδαμε στη δεύτερη σεζόν του “The Home Edit”