Αν αγαπάς την εσωτερική διακόσμηση και την οργάνωση, τότε είναι σίγουρο πως θα απολαύσεις τη νέα σειρά της Reese Witherspoon στο Netflix.

Η σειρά Get Organised with the Ηome Εdit θα ”εισβάλλει” στα σπίτια διασημοτήτων και μη, και θα προχωρά σε μεγάλες αλλαγές. Κάποιοι από τους celebrities που θα εμφανιστούν είναι οι Reese Witherspoon, Khloé Kardashian, Eva Longoria και Neil Patrick Harris

Executive producer της σειράς είναι η Reese Witherspoon. Βοηθοί της, και πρωταγωνίστριες, οι Clea Shearer και Joanna Teplin. Οι δυο τους είναι διάσημες συγγραφείς και ιδρύτριες της εταιρείας Home Home. Έχουν συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα στο παρελθόν, όπως η Mandy Moore και η Gwyneth Paltrow.

Get Organised with the Ηome Εdit

Ο πρώτος κύκλος θα αποτελείται από οκτώ ωριαία επεισόδια. Aυτό δεν είναι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση των Shearer και Teplin αφού τις έχουμε δει στο Master the Mess, το οποίο είναι διαθέσιμο στο YouTube.

Η Witherspoon είναι πολύ εξοικειωμένη με το λεγόμενο ”space lifestyle”. Το 2018 έγραψε το βιβλίο Whisky in a Teacup, ένα βιβλίο με συνταγές μαγειρικής και οικιακές συμβουλές, ενώ έχει δημιουργήσει το κατάστημα Draper James. Μαζί με την Critical Content, η εταιρεία της Witherspoon ”Hello Sunshine” θα είναι ο κινητήρας πίσω από τη νέα σειρά. Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο Molly Sims θα είναι επίσης παραγωγός.

Έπειτα από την τεράστια επιτυχία σειρών όπως το Queer Eye και το Tidying Up with Marie Kondo, η συγκεκριμένη σειρά αναμένεται να έχει εξίσου την ίδια απήχηση.

Τη σειρά μπορούμε να την δούμε στο Netflix από τις  9 Σεπτέμβρη. 

featured photo: Netflix