Εκεί που είπαμε ότι πρέπει πια να σταματήσουμε το Netflix & Chill και να πάρουμε τους δρόμους επειδή καλοκαίριασε, τo Netflix μάς έδωσε ακόμη περισσότερους λόγους να περάσουμε αυτόν τον Ιούλιο αγκαλιά με το air-condition. Ακόμη όμως και για όσους επιλέξουν να ταξιδέψουν αυτό το μήνα, τίποτα δεν θα τους κρατήσει καλύτερη συντροφιά από τις νέες αυτές κυκλοφορίες.

Audible

Πρόκειται για ένα σύντομο ντοκιμαντέρ που επικεντρώνεται σε ένα σχολείο κωφών στο Μέριλαντ. Εκεί ο Αμάρι Μακένστρι-Χολ και οι συμμαθητές του αγαπούν το ποδόσφαιρο και παράλληλα έχουν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που αυτό επιτάσσει. Λίγο πριν αποφοιτήσουν, τα παιδιά αυτά πρέπει να αρχίσουν να έρχονται αντιμέτωπα με έναν κόσμο όπου οι υπόλοιποι ακούν κι εκείνοι όχι.

Young Royals

Το Young Royals έρχεται να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του το The Crown. Εδώ ο πρίγκιπας Βίλχελμ, ξεκινά να φοιτά σε ένα οικοτροφείο στη Σουηδία. Εκεί έχει επιτέλους την ευκαιρία να μείνει μακριά από τα βλέμματα της αυλής και να ανακαλύψει ποιος πραγματικά είναι. Τότε όμως έρχεται και το αντίστοιχο δίλημμα: Έρωτας ή καθήκον;

Elize Matzunaga: Once Upon a Crime

Τον Ιούνιο του 2012, η Elize Matsunaga ομολόγησε ότι δολοφόνησε και τεμάχισε τον σύζυγό της. Σήμερα, σχεδόν μία δεκαετία αργότερα, εκείνη δίνει μία αποκλειστική συνέντευξη μπροστά στις κάμερες του Netflix για χάρη αυτού του νέου ντοκιμαντέρ.

The Last Letter From Your Lover

Αν αγαπάς τα μυθιστορήματα της Τζότζο Μόις, τότε θα αγαπήσεις κι αυτήν την ταινία. Σε αυτή την ιστορία, μία δημοσιογράφος ανακαλύπτει κάποια ερωτικά γράμματα από τη δεκαετία του ’60. Αυτά την οδηγούν στο να ψάξει και να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για μία μυστική σχέση.

Never Have I Ever – 2η σεζόν

H Devi είναι σίγουρα ένας χαρακτήρας που μας έλειψε πολύ. Αυτό το μήνα επιστρέφει και έχει να αντιμετωπίσει τόσο τα αγόρια στη ζωή της, αλλά και όσα συμβαίνουν στο σχολείο της.

Biohackers – 2η σεζόν

Η πρώτη σεζόν της σειράς μας άφησε σε ένα πολύ αγωνιώδες σημείο. Έτσι, αυτή τη φορά θα πιάσουμε την ιστορία από εκεί που την είχαμε αφήσει και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε την Mia Akerlund και τη σχέση της με το biohacking.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Hot Girl Summer: Πώς ένα τραγούδι κατάφερε να γίνει ένας ολόκληρος φεμινιστικός ύμνος και τρόπος ζωής